scooter ama hangisi?

arkadaşlar merhaba..

aklımda 2. motor için 4 farklı motor seçeneği mevcut ama karar veremiyorum.aşağıda adı geçen motorları kullanmış, + ve - lerini iyi bilen tavsiye ve uyarılarını esirgemeyecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

motorlar

Piaggio Beverly 500
Aprilia Scarabeo 500
Piaggio MP3 250
Yamaha x-max 250

şimdiden çoook teşekkür ederim:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar merhaba..

aklımda 2. motor için 4 farklı motor seçeneği mevcut ama karar veremiyorum.aşağıda adı geçen motorları kullanmış, + ve - lerini iyi bilen tavsiye ve uyarılarını esirgemeyecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

motorlar

Piaggio Beverly 500
Aprilia Scarabeo 500
Piaggio MP3 250
Yamaha x-max 250

şimdiden çoook teşekkür ederim:cat:

piaggo derim ben seçtiklerin içinde

piaggio mp3 ün sıkıntıları var diye duymuştum ama ayrıntılı bilgiyi hatırlamıyorum..

Scooter da Aprilia varken diğerleri önemsizdir ayrıca :p

Bence fiyatta sorun yoksa T-Max 500 tartismasiz bu katagorinin en iyisi. arka tekerin suspansiyonu scooterin otesinde. Ama para onemli ise x-city yada x-max..

bu motorları kullanan arkadaşların tecrübelerinden de faydalanmak isteriiiim

Er7

1 ay önce mp3ümü sattım ve yaklaşık 4-5 ay kullandım. artıları ve eksileri var. saydığın dört makine içerisinden mp3ü önermem. beverly tavsiye ederim. tabi tamamen kişisel düşüncem. en garanti olanı hepsine binip test etmen. zira yorumlar kişiden kişiye değişebilir. benim sevmediğim bir özellik sizin tercih sebebiniz olabilir. mesela mp3 aşırı dikkat çeken bir model ve bu benim hoşuma gitmeyen bir özelliğiydi. Fakat kimileride çok dikkat çeken bir model arıyor. Seçiminiz şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

beverly 250 ie,x max 250i e ıkısıde guzel,sadece x max bagajı sahane,ıkı kapalı kask vede ıvır zıvır alıyor

Piaggio Beverly 500
Aprilia Scarabeo 500
Piaggio MP3 250
Yamaha x-max 250

Bunların hepside geçen aya kadar istek listemdeydi ve Beverly 500'ü tercih ettim. Eğer sen kullanım amacını yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.

Mesela
Piaggio Beverly 500
Çok güçlü, dengeli, mükemmel sürüş keyfi ve güvenli diyebilirim ancak buna karşın fazla masraflı ve yakıtı fazla. Eğer çok sık motor kullanıyorsan biraz daha ekonomik olsun diyorsan
X-max değil ama X-City 250 tavsiye ederim. Çok uzun süre kullanırım güçlü olsun masrafları hiç önemli değil paramda var dersen Aprilia Scarabeo 500 çok iyi bir seçim olur. mp3 250 ye ise hiç yaklaşma..

Piaggio Beverly 500
Aprilia Scarabeo 500
Piaggio MP3 250
Yamaha x-max 250

Bunların hepside geçen aya kadar istek listemdeydi ve Beverly 500'ü tercih ettim. Eğer sen kullanım amacını yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.

Mesela
Piaggio Beverly 500
Çok güçlü, dengeli, mükemmel sürüş keyfi ve güvenli diyebilirim ancak buna karşın fazla masraflı ve yakıtı fazla. Eğer çok sık motor kullanıyorsan biraz daha ekonomik olsun diyorsan
X-max değil ama X-City 250 tavsiye ederim. Çok uzun süre kullanırım güçlü olsun masrafları hiç önemli değil paramda var dersen Aprilia Scarabeo 500 çok iyi bir seçim olur. mp3 250 ye ise hiç yaklaşma..

aslında kullanım amacımız(eşimle beraber kullanıyoruz) hafta sonları düz ayak yerlere gideceğimiz zaman vites vs derdi olmayan, ikimizi de taşıyacak, güçlü ama ekonomik, pılımızı pırtımızı da toplayacak kadar hacme sahip olan, gaza bastığımız zamanda öndekilerin kenara çekip bizi beklemeyeceği 2.bir motor..

x-city bencede tam sana göre..benımde ilk scooter.dı superdi ama ıslak zemınde bıraz sorunlu..oluyor kullanıcı ıcın.

Ben size daha önce dediğim gibi Aprilia atlantic i öneririm,şehiriçinde 15 kuruş şehirdışında 12 kuruş yakar bakımını çok uygun fiyata yaptırırsın,asla sorun çıkarmaz bu arada gazı açtınmı anında 120 leri görür gerisi yola ve sana kalmış bagajı iki kapalı kaskı çok rahat alıyor yol bilgisayarı,direksiyon amörtisörü ve ayarlanabilir arka amörtisörler açılır ön bölme çakmak soketi özelliklerinden sadce bazıları frenlerine gelince kombine frendir tek manetle ön ve arka devreye girer vs.vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar