Scooter almayı düşünüyorum, önerisi olan?

Katılım
18 Ağu 2018
Mesajlar
23
Merhaba dostlar, yeni bir scooter almayı düşünüyorum. Şu an hali hazırda eski kasa CBR 125 kullanıyorum, scootera geçeceğim, işe git gel yapmak ara sıra da gezmek için kullanıyorum.

Günde maksimum 20KM yol anca gidiyorum. Bütçem maksimum 20.000₺ ve ikinci el istemiyorum.

Aklımda RKS Wildcat var, tasarımı çok cezbetti. Önerileriniz nedir? RKS Wildcat 125İ iyi midir?
 
Katılım
19 Haz 2021
Mesajlar
7,595
Motosikleti
Ns200 15"
Eğer zevk ararsanız mevcut motosikletinizi arayabilirsiniz, 20bin bandında Hondanın skuterlerine göz atabilirsiniz Çin malından ise Japon malı skuter almanız sizin için daha iyi olur hem ekonomi hemde sağlamlık açısından.
 
Katılım
19 Haz 2021
Mesajlar
7,595
Motosikleti
Ns200 15"
Model önerebilirsiniz, sportif tasarımlı maksimum bütçe 20K

Honda'da Dio modeline göz atabilirsiniz başka markalara bakarsam Sym fiddle 2 veya 3 çok gördüğüm modeller bunlar sizin hoşunuza gidebilir. Çin üretimi motosiklet tavsiye etmemin sebebi geçmiş zamanda Arora cappucinno 50 sahibi olmamdı, tasarım olarak çok güzeldi ama kaliteye gelince boyası aşırı inceydi hemen çiziliyordu boyası kalkıyordu aktarma yani varyatör kısmına pek güvenim yoktu yine sebebi malzeme kalitesi. Bahsettiğiniz bütçeye çok temiz belki 1000 kilometreyi geçmemiş dediğim modelleri bulabilirsiniz.
 
Katılım
25 Nis 2019
Mesajlar
928
Motosikleti
Honda CB125F
Suzuki Address 110 bakmanızı öneririm
1 yıl kadar kullandım
Şehir içi çok iyi bir model
 
Katılım
16 Haz 2020
Mesajlar
1,215
Bence genede 2.el düşünün derim. Ki kendim çin malı kullanıyorum. Çinliler arasında kaliteli denilebilecek bir çinli. Suzuki address, Honda Dio çok daha iyi olur. Kafanız rahat olur en azından. Bakımını yapın öldüremezsiniz o motorları.
 
Katılım
19 Haz 2021
Mesajlar
7,595
Motosikleti
Ns200 15"
arora capucino 125 bakabilirsin ama dikkat etmen gerek boyaya taş falan sıçramasın

Eski cappucinno (2021) sahibi olarak önermem selesi güzel duruyor ama rahatsız misal vericek olursam spacy nin selesi çok daha rahat. Cappucinnonun frenleride malesef zayıf, üzerinde gelen cst marka nylon lastikleri ani frenlemede bile kaydırmıyordu (bu biraz artı gibi dursada fren mesafesi baya uzun) belki balataların değişimi ile çözülürdü ama ne kadar fark eder bilemem.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst