Scooter almak istiyorum!(Ankara)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Arkadaşlar.
Ben bu sitede henüz yeniyim. Haliyle henüz hiç motosikletle tanışmamış biriyim. İşe gidip gelmek için bir scooter almak istiyorum. Bu siteye güvendiğim için bu siteden bir arkadaştan almayı uygun gördüm. Fakat maddi olarak çok fazla birşey ödeyemem. 0YTL-1300YTL arası birşey düşünüyorum. Uzun bir süre forumda dolaştıktan sonra ÇİN malı bir scooter almak istemiyorum. Onun dışında temiz kullanan, fazla yol yapmamış, bakımlarını eksik etmemiş bir arkadaşımdan Ankara içi olmak üzere scooter almak isterim. Gönlümden geçen motor ARN 125 ama bütçeme uygununu bulamadım bir türlü :( . İlgilenen arkadaşlar lütfen bana mesaj atarsa çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Mail ve Msn adresim : [email protected]

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
O paraya 2. el bir aktiva alsan daha iyi olur..Hem daha az yakar hemde sorunsuz olur....
Pizzacı kompleksin yoksa tabi... :wiinkk:

ucuz motor

bende ilk önce çin malı motorlara karşıydım ama hem fiyat hemde acemilik atmak için bire bir, ben asya 150 t1 ile başladım , şimdi satıp daha büyük ve marka olan motor alacağım, tavsiyemde sende böle yap

Siz Olsanız Hangisini Alırdnız?_

peki asya 150t1 den memnunmuydun kardeş. şuan önümde birkaç ilan var.

Asya 51150 t1
ARN 125
Salcano SM 150-T10
Bianci Mach-1 150
Mondial 151 RS
Mondial 125 RT

Siz olsanız bunların arasından hangilerini seçerdiniz almak için?

merhaba, forumda bende yeniyim, bende scooter almak istiyorum,1000 ytl gibi bi param var, yazlıkta bi abimde 6-7 yaşında bws100 var, 3sene önce ikinci el aldı, ve hala taş gibi, bi sorunu yok, bende bws düşünüyorum, yakıtı fazla diyor bazı arkadaşlar, yani kmde ne kadar yakar? bws düşünmemin nedenide, 2 sene içinde satarım diye düşünüyorum, yani ikinci elinde fazla bi zarar etmem ve arıza yaşamam diye bunu seçmek istiyorum, arıza olsada parça sorunu yok diye biliyorum, sizcede bws100 mü almalıyım, esrarlıkasif ve bana önerileriniz nedir, teşekkürler...

çin malı almak istemiyorum demişsin.. ama söylediklerinin hepsi çin malı ( çiinde üretilmiş ve düşük iişçilik parça olarak ) ürünler..yani kastettiğin kategoride???
ama illa da sorduklarının arsındakilerden birini sorarsan 151 rs derim..

ayrıca bende ankaradanım esrarlıkasif, angaralıyız yani ;)
seninle ankaradaki bws leri bi inceleyelim en iyisi, ben 3 yaşından yaşlı bi çin motoru göremiyorum ortada. ayrıca bu söyledigin salcano bianchi asya mondial, hepsi çin aynı yani, al birini vur ötekine misali, hatta kuşadasında geçen yaz duydum bi iki kişinin mondial ortadan kırılmış, yani ortadaki şasi, dedigim gibi abinin bws var 7 yaşında, rengi bile sapa saglam yaa, o maviligi hala taş gibi, sahibindende bir iki bws var bak, ankarada olan, çizik yok yani

merhaba, forumda bende yeniyim, bende scooter almak istiyorum,1000 ytl gibi bi param var, yazlıkta bi abimde 6-7 yaşında bws100 var, 3sene önce ikinci el aldı, ve hala taş gibi, bi sorunu yok, bende bws düşünüyorum, yakıtı fazla diyor bazı arkadaşlar, yani kmde ne kadar yakar? bws düşünmemin nedenide, 2 sene içinde satarım diye düşünüyorum, yani ikinci elinde fazla bi zarar etmem ve arıza yaşamam diye bunu seçmek istiyorum, arıza olsada parça sorunu yok diye biliyorum, sizcede bws100 mü almalıyım, esrarlıkasif ve bana önerileriniz nedir, teşekkürler...

evet ustalardan yorumlarını bekliyoruz

Son düzenleme:
Üstad ARN 125 de mi çin malı? Tam bilmiyorum da.

kardeş senin ilanı sık kullanılanlara ekledim. şu an nakit olarak 1500 ytl bulamam ama bulmaya çalışacağım. borç alabilirsem cebini aldım. hemen ararım seni.

Son düzenleme:
asm
bu Kymco Agility 125 ne malıdır, parça sorunu varmı, ne kadar yakıyor ayrıca, ve ikinci eli degerlimi?

asm

kardeş senin ilanı sık kullanılanlara ekledim. şu an nakit olarak 1500 ytl bulamam ama bulmaya çalışacağım. borç alabilirsem cebini aldım. hemen ararım seni.

Hocam hakkaten uygun bir fiyata satıyorum motoru.

Ankara'da olmanız açısından da kolay olur alım-satım işleri.

Ankara'da ikinci elde pek rastlanmıyor Agility'ye.

Nasipse olur inş.

Daha uygun bir AN125 bulursanız tercihiniz Suzuki yönünde de olabilir aslında.

Ticaretimiz olmasa bile bir ara scooter konusunda laflayabiliriz. Yenimahalle taraflarındayım ben.

asm
bu Kymco Agility 125 ne malıdır, parça sorunu varmı, ne kadar yakıyor ayrıca, ve ikinci eli degerlimi?

Taiwan malıdır Kymco. Parça sorunu olmaması bir yana yedek parçaları ucuzdur Kymco'nun.

Forumda Agility diye arama yaparsanız türlü bilgilere ulaşırsınız.

Küçük sınıf scooter'lar içinde bilindik -kaliteli- markalardan eksiği yoktur fazlası vardır.

Hatta Honda Activa'dan,Baet'ten,Yamaha Cygnus RS'ten, BWS 100'den, Suzuki AN125 iyidir deriz de forumdan buna marka fanatiği olan arkadaşlar dışında pek itiraz eden olmaz. (ama imaj meselesi ayrı bir mesele,motordan anlamayan adama başlangıç için scooter satmaya kalksanız Honda ve Yamaha bir başka der)

Hem iyi kaçar,hem az yakar Agility.

1 depo benzin ile(5 lt. ile) 175 km garanti gidiyor,ben biraz daha kastırarak (ilk aldığım zamanlarki merakım ile) 204 km götürttüm motoru 1 depo ile.

Bu motorun ikinci eli motor işinden anlayanlar arasında değerli.

Motordan anlamayan adama göre ise Çin'li motorlardan daha küçük gözüktüğü için bu kadar para etmez.

Dediğim gibi forumda "Kymco" ve "Agility" diye arama yaparsanız biraz bilgi sahibi olursunuz.

Ekleme : İlanlara baktım da AN125'lerin ikinci el fiyatlarının maşallahı var. :)

2 bin ytl'nin altında tek tük AN125 var.

Son düzenleme:
Hocam Yenimahalle tarafına çok işim düşüyor zaten. İnş. birgün laflamak için bile olsa yanınıza gelmeye çalışırım. Ben motor konusunda henüz yeniyim ama bu site sayesinde biraz kabasını aldım cehaletimin :) Sizin makina gerçekten hoşuma gitti. Bir de yakında görmeyi çok isterim. Maddi açıdan da şu an nakit olarak 500YTL verebilirim. Ayın 15 inde maaş aldığım zamanda 1000 YTL veririm diye düşünüyorum. senin msn var mı hocam? varsa ekle benimkini [email protected]

hocam senin bu motorun en begendigim yanı, koltugun arka tarafı katlanıp sırtlık gibi oluyorya, en çok o hoşuma gitti süper bişey ya, hatta dedimki iyiymiş insanın sırtı agrımaz dedim, alırsam bundan alıyım dedim, harbi süper yaa :D

asm

Hocam Yenimahalle tarafına çok işim düşüyor zaten. İnş. birgün laflamak için bile olsa yanınıza gelmeye çalışırım. Ben motor konusunda henüz yeniyim ama bu site sayesinde biraz kabasını aldım cehaletimin :) Sizin makina gerçekten hoşuma gitti. Bir de yakında görmeyi çok isterim. Maddi açıdan da şu an nakit olarak 500YTL verebilirim. Ayın 15 inde maaş aldığım zamanda 1000 YTL veririm diye düşünüyorum. senin msn var mı hocam? varsa ekle benimkini [email protected]

Özelden benim msn adresini de ilettim. :)
Detayları konuşuruz bir ara.
hocam senin bu motorun en begendigim yanı, koltugun arka tarafı katlanıp sırtlık gibi oluyorya, en çok o hoşuma gitti süper bişey ya, hatta dedimki iyiymiş insanın sırtı agrımaz dedim, alırsam bundan alıyım dedim, harbi süper yaa :D

Selenin katlanma olayı bu modelin 50'liğinde oluyor sadece.

125'liklerin selesi tek parçadan oluşuyor.

Benim motorun selesi tek parça yani :)

pardon ben 50 sandım seninkini, daha dogrusu 125 olarak okudumda, sonra 50 ye bakıp vergi olayı olmadıgı için falan filan, gözüme çok hoş veldi
125de güzel ama

AN 125 lerde gerçekten çok hoşmuş ama baya bahalı. Hocam ben ankara adliyesinde çalışıyorum adliyede girebilirsem inş msne konuşalım senin makina hakkında. Şimdi yatmam lazım malum yarın iş var. Herkese iyi geceler ael.

arn dediğin marka da çin malı zaten kardeş. bence sen honda beat al 2. el temiz o fiyata bulabilirsin ama activaya o paraya kimse motorundan vazgeçmez tavsiyem honda beat bit'im die çağırısın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar