Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasim oncelikle 2000 ytl len varsa 125 lik alma derim onun yerine 150 lik bişiy al.mesela mondial 150 hs 151 rs.iki kişi xok rahat oturabiliyor buyuk ve seri motorlar.benden sana tavsiye
ben pegout vivacty scoter marka 100cc motorumu satıyorum 1.250 istiyorum motoru 3milyara almıştım peşin,eyer düşünürsen daha detaylı bilgi ve motorun resimlerini gönderirim [email protected] msn adresim mailde atabilirsin.
kardeş elimde hussar 125 lik motor var 2005 model komple motor korumalı 2 adet kask ve kilitleri hediye ediyorum. plakalı ve ruhsatlı ara yada yaz görüşelim [email protected] 0546 288 55 48
kardeş fazla uğraşma,kendi ilan topicini aç istersen http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=12
aç kendi satılık ilanını,hem geçmiş başlıkları hortlatma,ana sayfada yer kaplamasın,hemde daha etkili olsun.umarım kısa sürede satılır