scooter alacağım görüşünüzü bekliyorum

iyi günler, ikinci el scooter fiyatlarına baktım neredeyse yenisi ile aynı fiyattalar ve hangisine sorduysam vergi, muayene, sigorta gibi eksikleri var, forumdan okuduğum kadarı ile ruhsat devir işlemleri de yaklaşık 300YTL civarı tutuyor, bayiye gidip yeni bir scooter alsam ( düşündüğüm mondial 150 zc modeli ) fiyatı 12taksit ile 1.950YTL, acaba bundan başka ne masraflarım olur ve neler yapmama gerekir? Teşekkürler.

Son düzenleme:
yapacağım yorumun pek bi etkisi olmayacak ama bence scooter alma bnn yerine ybr 125 alablrsn mesela çünkü scooter hem çok sorun çıkartır hem de sürmesi o kdr zewkli değil:cat:

bencede scooter alacağına ybr veya cbr 125 alman daha ii...:wiinkk:

senin motorun varmı met4llic4 :cherry:

kürşat scooter ın modelini doğru yazdığına eminmisin

ama ben sana solim illede mondial alırım diosan ZN 125 modelini al

Son düzenleme:
Modeli doğru yazdım scooter almak isteme sebebim kız arkadaşım ile birlikte kullanacağım, onun daha çok kullanması için, teşekkürler.

Son düzenleme:
kursattekin, hangi modeli alıyorsan masraflara mutlaka güvenlik ekipmanını da ekle. Kask, mont vb harcamalar da çok tutuyor =(

teşekkür ederim uyarın için, elbette kask mont vb. alacağım kullanmadan ama süpriz fiyat çıkar mı yeni alınca ekstra onu merak ediyorum, yoksa 1.950YTL ödeyip işlem bitiyor mu? Bir de rider34 nickli arkadaş model doğru mu demiş tekrar baktım yanlış olabilir diye ama doğru, sebebini yazarsanız sevinirim, teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar