Schumacher Rossi'ye özendi!

Katılım
4 Şub 2005
Mesajlar
60


Eski dünya şampiyonu Michael Schumacher geçtiğimiz günlerde Mugello pistinde bir MotoGP motosikleti kullanma fırsatı buldu.
Ducati Desmosedice model motosikleti deneyen Schumacher ilk turunda 2 dakika 40 saniyelik bir dereceye imza attı. Daha sonra 40 tur daha atan alman pilotun en iyi derecesiyse 2 dakika 15 saniye olarak ölçüldü.
Bu pistin rekoruysa 1 dakika 49 saniyelik dereceyse Valentino Rossi’ye ait. Tüm bunlardan sonra Schumacher’in MotoGP’ye ilgi duyduğunu zannetmeyin. Ducati ve Ferrari takımının ana sponsorunun aynı tütün üreticisi olmasından dolayı böyle bir organizasyon düzenlendi. Test sürüşünden sonra Schumacher motosiklet kullanmanın çok eğlenceli olduğunu ve imkanı olursa böyle testlere devam edebileceğini belitti.

******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+
 
Katılım
15 Ağu 2005
Mesajlar
123
:farao: ferrarisini bi vermediki bi turda biz atalım







:queen: :queen: :queen: :queen:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
18 Eki 2005
Mesajlar
81
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla arkadaşlar gerçekten motoru buluruzda şu F1 arabalarını bende kullanmak istiyorum ama nerdee :salut:
 
Katılım
2 Tem 2005
Mesajlar
181
özenti herif nolacak şaka bi yana adam ii derece yapmış ha..! :pl: :flower:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst