Schumacher ölümden döndü

[IMGL]http://www.sabah.com.tr//2008/04/17/im/5043155D91ABF04A9B7D7B32y.jpg[/IMGL]
Formula 1'in dünyaca ünlü emekli sürücüsü Michael Schumacher, motosiklete merak salınca olanlar oldu... Fransa'da katıldığı amatör motosiklet yarışında virajı alamayınca dengesini kaybedip yere düşen Schumacher, arkasından gelen motosikletlerden kılpayı kurtuldu. İlk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı ve ünlü pilot, sağlık görevlileri tarafından kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edildi. Ünlü pilotun çok kötü bir şekilde düştüğünü söyleyen uzmanlar, "Ama asıl tehlike düştükten sonra. Schumacher'i diğer sürücülerin dikkati kurtardı" ifadesini kullandı. Schumacher ise "Motosiklet sürmenin riskli olduğunu biliyordum. Daha dikkatli olacağım" dedi.

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

big_michael_schumacher_daytone_01.jpg

big_michael_schumacher_daytone_02.jpg

big_michael_schumacher_daytone_03.jpg

big_michael_schumacher_daytone_04.jpg

big_michael_schumacher_daytone_05.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arabasında rahattı tabii. Kolaysa motosiklet sürsün. :)

Her motoru olan şeyi kullanmaya kalkarsa ohoo :p ama olsun gene başarılıydı virajlarda yatmayı öğrenir yakında :p

Allah korumuş,Dünyada hız ve soğuk kanlılık denildiğinde akla gelen ilk kişi olan şumi'nin bu şekilde ölmesi üzücü olurdu,gerçi ne şekilde olursa olsun üzülürdük,dikkat etmesi gerek vede 2 teker olduğunun farkında olaraktan viraja girmesi gerek:)( koskoca şumiye ders verdim iki dakkada helal bana smileysi :queen: )

ayyy yaassııkk :pale:
Allah koromuş yaws yarışlardadüşmek falan

Schumacher dostumuza geçmiş olsun, ama bende diğer arkadaşlara katılıyorum, bu araba kullanmaya benzemez...

şumi efendi öle f1 araçlarına benzemez motsiklet olayı. O koca 4 lastiklilerin içinde ohh kebap dimi. Yaa . Sen dua et öteki pilotlar alaşağı etmemiş seni. Dikkat bidakine affetmezler hee. hadi bakalım sen gidi şumi seni

sanki herkes yarıscı gibi konusmus :)

herkes anasının karnından motorla viraj alıoken cıkmıs

adam catırrr catırrrr tekerlegi olan herseyi kullanıyo we bu konuda cok basarılı...

bu adam f1 dede kaza yaptı... motordada yapar... yapmıyanda yok...

pek bi cekemez gordum sizi :)

Motosikleti
Dl650vstorm
ben bu adama saygı duyuyorum herifin içinde savaşcı bi ruh var sanki:cat:

abartılacak bişey yok zaman zaman en ünlü isimler acemiler yarışcılar düşebilir motosiklet bu neolacağı belli olmaz.....

::utangac:::utangac:::utangac:

adam catırrr catırrrr tekerlegi olan herseyi kullanıyo we bu konuda cok basarılı...

yaaa bide video linki varsa biri koysada izlesek. Olmaz mı ?

:cherry: hakikaten yaa şumi düşmüş diyince hemen sağım solum kabardı. yaa şumide düşüo işte falan. Sanki ben motogp şampiyonuymuşum gibi ::utangac:

bi anlık artizlik yaptık aklımızca :)

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum hatırlarsanız geçen yarışta 4. olmuştu :)

bu adamın yeteneklerine hayranım, arkadaşlarında dediği gibi kaza herkesin başına gelebilir, zaten şumi yıllardır motosiklet kullanmıyor.

Michael Jordan gibi golfe merak sarıp ilerlemey çalışcağına bunu secmiş bu yolda düşmekte var kazanmakta var ayrıca şumi yi herkez sever moto severler için şuminin bu alana gecmesi + bir durum bence.

sonuçta ametör bi yarıssı motosiklet konusunda pro olupta motoru kaldıramayıp önünü kaldırıp geri düşürünler var pedrosa kutlamak lazım adam yarısta 2. oluo ama bi aksilik olunca motoru kaldıramıo :p

Kenanda düşüyo canım , olcak okadar .:)

michael jordanın da motor takımı var kendide bizati kullanıyor :)

f1 den inip atlamış motora ee tabi motorun zevki farklı :p geçmiş olsun önemli bişey olmamış yoksa üzüldük

+1:cat:Kesinlikle katılıyorum.Adam yıllardır f1 de kırılmadık rekor kalmadı.Adamın gidebileceği bir yer kalmadı artık.Farklı bir kategoriye yöneldi.Yaşı daha ilerlemiş olmasına rağmen daha çok fiziksel aktivite içeren ve daha tehlikeli bir motorsporunu seçti.İçinden geleni yaptı.Görüldüğü kadarıyla limitlerini zorlamaktan da çekinmiyor.Böyle yaptığı sürece motosiklet yarışlarında da üst sıralarda yer alacaktır bence.Bravo schumacher::biggrinn(bir de ismini değiştirse süper olcak bakmadan yazılmıyor:mrgreen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar