Schumacher, Kazanın Ardından İyi Durumda

Yedi F1 dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher, İspanya'da testte geçirdiği kazadan sonra iyi olduğunu ve evinde kndisine bakıldığını söyledi.

Schumacher, Çarşamba günü pistte geçirdiği kazanın ardından hastaneye götürülmüş ama sonrasında taburcu edilip evine gönderilmişti.

Bugün kendi sitesinde yazan Michael Schumacher: " Bir çok 'Geçmiş olsun' dilekleri için teşekkür ederim ama bugün iyiyim."

"Belki de her zamanki gibi kolay ifade edemiyorum ama bütün kontroller gösteriyor ki herşey yolunda"

Çarşamba günü İspanya medyasındaki yanlış haberler, 40 yaşındaki Schumacher'in bir kaç yerinden yaralandığını ve kazanın ardından bilincinin kapandığını yazmıştı.

Ama Alman spor ajansı SID'e konuşan Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, Schumi'nin sert bir düşüşten fazlasını yaşamadığını ve kafasını asfalta çarpması sonrasında belki de kısa süreli bilincinin kapanmış olabileceğini söyledi.

Kaynak:Trf1

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Asfalta vurmamış ki, kumda düşmüş Shumi:mrgreen: Şumi, iyileş de göster motordaki maharetini:cat:

düşünsenize adam bilincini kaybediyor butun şampiyonluklarını unutyor ve benım ait oldugum eyr sokaklar ben boyacıyım demeye baslıyor hahahahahha

tırsmışmıdır acaba moto dan devam eder mi
bilincini kaybettikten sonra ben kamyon şöförüyüm diyomuş:cherry:

bu adam evli mi
şumi kız istemeye gitmiş sen şoförsün demişler kız vermemişler:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fil beyni var adamda bişeyciği yoktur,her virajı ezberler noktasına kadar::150::

bu adam da fil beyni olsa ağırlık merkezi bozulur virajları alamaz:queen:
bide yürürken kafa hep öne eğik yürür zuhahaha:queen:

hafıza olarak diyosan ok

arkadaşlar gülmeyelım komşumuza boşwerın kazalarla gülmekden korkarım ben:mrgreen:Geçmiş olsun Schumacher umarım bıdaha yapmazsın kaza:p

Bazıların araba kullanmaları yeteneklidir bazıların motor bazıların her ikisi bence shuminin yerinde olsam ben motoru bırakırım:cat:

Jordan da basketi bırakıp baseball oynamaya başlamıştı. Bu adamların ne yaptığını anlayan varmı? Efsane iken bırakıyorlar işlerini güçlerini, maskara oluyorlar millete.

ulen shumi sopalık adamsın ha:mrgreen:sen bırak formula 1 i,okadar başarıyı,7 şampiyonluğu git orlarda madara ol,taklaya gel olucak işmidir:queen:

Bişi olasss onaaa, onun vücüdunda bilmem kaçtane platin var, kaza manyağı olmuş biri o. :)

adam neden madara olsun ya , üstelik elde ettiği zamanlar gayet rekabetçiydi . demekki kendisini motor sporlarının içinde görmek istiyor. geçmiş olsun schumacher...

Gol kenarinda balik tutmak varken hay allah :) Gecmis olsun umarim bu son olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar