SCHUBERTH 3 Basic ve C3 PRO arasındaki farklar nelerdir?

Katılım
1 Eki 2007
Mesajlar
262
herkeze iyi formlar.

kask arayışım devam ederken SCHUBERTH c3 pro için güzel şeyler yazıldığını gördüm ama bu c3 basic hakkında bilgiye ulaşamadım.

temel olarak basic ve pro arasındaki farklar nelerdir? biri 1200 TL iken biri 1900 TL olması için neleri kısmışlardır?
kullananlar basic modelini tavsiye ederlermi yoksa SHARK speed-r ı araştırmaya devammı etmeliyim???
teşekkürler :rendeer:
 
Katılım
1 Eki 2007
Mesajlar
262
Up.
Konu günceldir arkadaşlar. Bi dünya para verip kask almadan evel iyice içime sinsin isterim sonra en az 2 sezon kullanıcam kaskı

Bide başlıkta c3 yerine 3 olmuş onda kusura bakmayın artık :)
 
Katılım
15 Şub 2016
Mesajlar
197
İki kask arasında köklü değişiklikler yok. C3 Pro için ufak ufak çok sayıda iyileştirmeler yapmışlar. Aklımda kalanlar:
- Pro'nun aerodinamiği daha iyi, bu sayede 100 km/saat'te kask içi gürültüsü 2dB daha düşük (84 dB -> 82 dB)
- İç kaplamalar daha yumuşak / rahat malzemeden yapılmış
- Kask içi hava akımı iyileştirilmiş
- Çene kemeri daha öne alınmış, adem elmasını rahatsız etme olasılığı azaltılmış
- Alın bölgesinin tasarımı güncellenmiş, alına baskı yapma olasılığı daha düşük

Ben ikisini de denediğimde Pro'nun baş şeklime daha uygun olduğunu gördüm. İkisinin de medium'unda C3 biraz büyük gibi geldi (mağazadaki kaskın çok denenmiş olmasıyla ilgili olabilir). Ayrıca C3 adem elmamı daha çok rahatsız etti. Bu sebeplerden C3 Pro almaya karar verdim.
 
Katılım
1 Eki 2007
Mesajlar
262
Hayırlı olsun kaskın . bilgilendirme içinde teşekkürler
 
Katılım
15 Şub 2016
Mesajlar
197
Tesekkurler ama mesaji yazarken daha kaski almamistim. Bu aksam uzeri gidip tekrar ikisini de denedim. Kafamdayken cok fark hissetmedim, biraz saticinin da yonlendirmesiyle C3 Basic modelini aldim (1000 TL).
 
Katılım
1 Eki 2007
Mesajlar
262
1000 iyiymiş 1200 civarı görüyorum ben hep . Nerden nasıl ödeme ile aldın ? (peşin indirimi mi veya karta taksit)
 
Katılım
21 Mar 2006
Mesajlar
273
Nolan, Shoei derken bende Schubert'e döndüm...

Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. 2200 TL'ye C3 Pro satın aldım. Henüz sürüşte deneme şansım olmadı. Tecrübelerimi paylaşırım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst