Schubert kask

Pahalı/Tipsiz/Havalandırması yetersiz/Çok çeşitli göze hitap eden renkleri yok/Sağlamlıkta bir adım daha önde olabilir.

Fazla sessiz oldğu için satıcıların önerdiği bir marka bence fazla sessiz olmasi hem avantaj hemde dezavantaj :)
Ses kazayı önlemekte farkındalıklarımızdan bir tanesi olduğuna göre .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dediğin şey kulak tıkaçları için geçerli. Sessiz kasklar çevreden izole etmiyor, sadece rüzgar sesini olabildiğince gideriyor. Yani bir kask olabildiğince sessiz olmalı. Özellikle yüksek hızlarda (120+) rüzgar sesi kalıcı duyma bozukluğuna sebep olabilir.

Schuberth SR1 webbikeworld.com tarafından 2011 yılın kaskı seçilmiş, o site güvenilir. Seçtiyse demek ki çok başarılı bir kasktır.
http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/schuberth-sr1/

Mart ayında Çannakkale'den İzmir'e yaklaşık 4,5 saatte geldim. S1 PRO'yu ilk defa o yolculukta kullandım. Ses izolasyonu gerçekten güzel. Dışardaki yorucu seslerden (rüzgar vs.) korunmanızı sağlıyor fakat çevreyle iletişime devam edebiliyorsunuz. Hala kullanıyorum ve çok memnunum. Fiyat konusunda haklısınız, biraz tuzlu..

S1 pro kullaniyordum akrapovicli fazerimda
Motor calisirken ilk taktigimda motorun stop ettigini sandim yanilmisim motor calisiyordu ve kaskin sessizligindenmis.
Otobana ciktim 230 km suratla giderken saklandigim camin altindan hafifce yukari kalktim ve hic fark yoktu sesten.
Ben ikinci el almistim 2sene once 350 tl sifir gibiydi simdilik vitrine kaldirdim cbf 150 de kullanmiyorum yuksek cc motor alinca kullanacagim. Sesten sikayeti olan varsa tavsiye ederim saglamlik olarakta ben yer ile temas etmedigimiz icin bisey diyemeyecegim ancak bmw standlarinda satilan kasklarin shuberth oldugunu biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar