- Konu Yazar
Herkese selam. 3 ay kullanılmış schubert s2 sport kask buldum. Çok anlamam ama sizce fiyat iyi mi? Kaçırma üzülürsün gibi bir durum var mı? Alayım mı yani dostlar..
abime 2. el kondom da verelim mi?
Schubert s2 benim gözümde en iyi kask markası. Güneş vizörünün olması kaskı zayıflatıyor diyorlar. Eyvallah. Fakat güneş vizörsüz kaskların da gece gündüz vizörünü değiştirmek gerekiyor. Tabi bu da ya ekstra masrafa giriyor ya da geceleri güneş vizörlü kaskla, gündüzleri güneş vizörsüz kaskla gezmek daha sakıncalı. Kazaya daha çok davetiye getiriyor. Piyasayı da incelemişsindir. 2000'in altında s2 yok. 500'ü görünce ben bi kıllanırım. Bi sıkıntısı vardır derim. Niye satıyor 500'e?
Schubert büyük markalar arasında tek elediğim marka, çünkü bir tane bile Snell sertifikalı kaskı yok.
İçten güneş vizor'ü güzel ama güvenlik açısından sorunlu. O yüzden Arai pro-shade isminde dıştan inip kalkan güneş vizor'lü sistem, Shoei de güneşte kendi kendine kararan vizor üretti, güvenlikten taviz vermeden. Yapan yapıyor.
abine o kondomu kullandığın hatunu versen daha makbule geçer. Terbiyesizlik yapma.