Mesele motora binebilmekte değil, izleyiciye binmemekte, bindirmemekte.
https://imgyukle.com/f/2022/08/16/nVb7OM.jpg
Burada sizinle fikir olarak ayrılıyoruz. İyi motosiklet süremeyen adam motosiklet ile ilgili video çekmemeli.
Bu benim fikrim. Burası özgür bir ülke herkes istediğin yapar. Ama iş yavan olur. Tat kaçırır. İnandırıcılığı olmaz.
Barkın abi defalarca CSS' ye katılmış bir adamdı. Kısa da olsa bir yarış geçmişi vardı. Bu yüzden motorları limitlerinde kullanıyordu.
Cadwell Park bile motosiklet sürmüş bir adamdı.
Bir kaç dil bilen kültürlü ve mükemmel bir anlatıcıydı. Tonlaması, diksiyonu ve Televizyon programı tecrübesi vardı.
Videolarını izlerken motosikletiniz olmasa bile varmış gibi bir hisse kapılıyordunuz. Benim gibi kafasında motosiklet olan
ama almaya cesaret edemeyen bir sürü adama motosiklet aldırdı. Öyle apaçi gibi de değil. Benim aldığım ilk şey kask olmuştu.
Sonrasında ekipmanları toplayıp eğitime gitmiştim. En sonunda motosiklet almıştım. Belki onun sayesinde bizim neslimizde bir sürü adam
bu işi çok doğru bir bilinç ile başladı.
Alişan tıpkı barkın abi gibi aynı yolda yürüyor. Benim gözlemim bu. Çok iyi bir sürücü. Efendi gibi kontrollü gitmeyi öğütlüyor.
Ama yeri geldiği zaman it gibi sürmeyi hakkıyla beceriyor. Viraj yapıyor. Gazlıyor. Motoru limitlerine kadar deniyor.
Tıpkı Barkın Abi gibi. Bence onun vefatıyla kavuk ona geçti. Kafasında tutmayı da beceriyor. İnsanları doğru şeyleri öğütlüyor.
Emin olduğu motorları öneriyor. Onun gibi iyi bir anlatıcı ve yabancı basını da takip ediyor. Kariyerde Motoron Dergisinde başladı.
İşi mutfağında öğrenmiş samimi düzgün bir adam. Ve böyle olmaya devam ediyor.
Yani bu işler öyle bi kanalda kurgucuyum. Hadi gidip motosiklet editörü olayım deyince olmuyor maalesef.
Barkın abi gibi Alişan gibi sürmek için yürek lazım. Beceri lazım. Eğitim lazım.