Scarabeo 200 almak istiyorum fakat bulamıyorum yardım lütfen

Scarabeo 200 ie almak istiyorum (sıfır) fakat kızıltoprak korlas'ın elinde yok... Haftaya geleceklerden de kaporo alınmış bir çoğu satılmış...
Söylediğine göre bulmak da imkansızmış????

Sıfır Scarabeo 200 ie satan, tanıdıgı olan, bir şekilde yardımcı olabilecek biri vardır diye umuyorum forumda??

Şimdiden teşekkürler..

Not: aradığım renk kesinlikle gece mavisi. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ferco grubuna ait hiçbir motoru alma, servise gittiğinde kanını emerler.. O paraya PS al, üstüne 500 daha koy yamaha xenter al... Ama Ferco'dan motor alma!! Demedi deme İbrahim ;-) sonra çok canını yakalar..

Ha peki motorun kendisi nasıl, elbette süper.. Ama işte dandik olan distrübütör..

Hayırlısı olsun ;-)

Merhabalar tanerf82,
Neşeniz bol olsun.

Motosiklet fuarını da atlattık, fuarda bir adet Geme Mavisi Aprilia Scarabeo 200 ie görmüştüm.
Fuar sonrası bayilere motosiklet gelecekti, öyle zannediyorum ki gelmiştir.

Bayileri aradınız mı, belki de satın almışsınızdır, şimdiden hayırlı olsun.
Bu scooter motosikletten çok memnun kalacağınızı ümit ediyorum; kullanımı, gücü, modeli, tipi çok hoş binicisine kullanım zevki veriyor.

Kazasız binişler diliyorum.

Scarabeo 200 ie almak istiyorum (sıfır) fakat kızıltoprak korlas'ın elinde yok... Haftaya geleceklerden de kaporo alınmış bir çoğu satılmış...
Söylediğine göre bulmak da imkansızmış????

Sıfır Scarabeo 200 ie satan, tanıdıgı olan, bir şekilde yardımcı olabilecek biri vardır diye umuyorum forumda??

Şimdiden teşekkürler..

Not: aradığım renk kesinlikle gece mavisi. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar