Arkadaşlar bazı üyelerimizin bilmiyorum artık ya kasıtlı yada şartlı bir yaklaşımını görüyorum. Burada değerli arkadaşımız çok önemli bir konuya temas etmiş bakıyorum bazı arkadaşlarımız hemen polis ters davranmasın şöyle böyle yapmasın gibi şeyler yazıyor. Yok böyle birşey sizin arayıp yardım istediğiniz telefon 155 polis imdat hattı. Buraya yapılan tüm ihbarlar eksiksiz kayıt altına alınıyor. 155 polis imdat görevlileri o ilin En büyük Amiri adına görev yapıyor ve her aldığı ihbar ile ilgili polise telsizle ihbarı bildirip neticeden de bilgi istiyor. İşin savsaklanması gibi bir durum söz konusu dahi olamıyor böylece. İhbarın sonucunu da öğrenmek istiyorsan bilgi edinme kanunu dahiline e-mail ile bilgi istiyorsunuz ve sizin gönerdiğiniz isteğe cevap veriliyor. Tabiki sonuç alıyorsunuz. Hern trafikte zor durumda kalan arkadaşlarımız neme lazımcılık yapmasın ve arkadaşımızın belirttiği gibi çeksin sağa ve telefon etsin bence. yoksa bu gibi insanlar artacak azalmayacak. Hergün örnek,10 kişi motor alıyorsa 100 kişide araba alıyor. maganda yüzde olasılığı daha fazla ancak bu şekilde engelleyebiliriz bence. tşk
misafirliğe gittiğimiz anneannemde iken saçma bir sebepten mahalledeki çingeneler ellerine ne geldiyse toplayıp bizim eve saldırıyolardı, korktum haliyle, 155i aradım hemen, sonuç : kimse gelmedi. dünya iyisi anneannem bile bulduğu tuğlayı birinin kafasında kırmak zorunda kaldı canını kurtarmak için, dayımın oğlu birini bıçakladı, vsvs
bu sadece başımdan geçen bir örnek, olumsuz düşünmem normal sanırım
(karakol eve yürüyerek 3dakika uzaklıktaydı birde)