Alex-Bg' Alıntı:Sozlerin icin cok tesekkur ederim. Bir sorum da var: akaryakitin Turkiye'de fiyatlari ne?
Sizinle gorusmek heyecanla bekliyorum![]()
VFR 750, FJ 1200, R 1, Magna 750 , XJ 900 , BMW 850:wiinkk:mertdg' Alıntı:alex selam...
bizede bekleriz..bu turu yapacağınız motorlar nedir?:cat: :cat:
1.60 - 1.70 dolar civarında :cat:
düzeltiyorum 1.70 - 1.80 miş ..pardon
Tesekkurler!DARKDIAMOND' Alıntı:éHoşgeldin.Karadeniz güzeldir.Türkiye'deki sahil yollarında dikkatli olun.Deniz'i yakından takip eden güzergahlar zaman zaman uçurumların kenarından geçer.Bunun dışında süper bir gezi olacağından emin ol.:cat:
Alex-Bg' Alıntı:Tesekkurler!
Yoksa yollar guzel mi? Cukurlar filan var mi? Bulgaristan'da surada burada cok kotu yollar var
Alex-Bg' Alıntı:Tesekkurler!
Yoksa yollar guzel mi? Cukurlar filan var mi? Bulgaristan'da surada burada cok kotu yollar var
Öncelikle Aramıza Hoş Geldin. Ben de Bulgaristanda doğdum 9 yaşında geldim Türkiye'ye. Geçen Perşembe günü geldim BG ye Pazar günü döndüm. Yolları Sizin yollarla sakın kıyaslama Türkiye'nin En kötü yolu sizin yollardan güzel Çukur bulamassın buralarda gönül rahatlığıyla gezebilirsiniz Türkiye boyunca...Alex-Bg' Alıntı:Tesekkurler!
Mnogo se radvam,4e govori6 bulgarski,poneje turskiya malko me zatrydnyava.Kato 4eta oba4e vsi4ko razbiram.Az sym ot Bylgaria,u4ih turski izvestno vreme v Sofijskia Universitet- mnogo hubav ezikRahmi&Halime' Alıntı:Öncelikle Aramıza Hoş Geldin. Ben de Bulgaristanda doğdum 9 yaşında geldim Türkiye'ye. Geçen Perşembe günü geldim BG ye Pazar günü döndüm. Yolları Sizin yollarla sakın kıyaslama Türkiye'nin En kötü yolu sizin yollardan güzel Çukur bulamassın buralarda gönül rahatlığıyla gezebilirsiniz Türkiye boyunca...
Geleceğiniz tarihte bizim de KIYIKÖY Gezimiz Olacak Sizleri Oraya Götürebiliriz eğer gelirseniz sonuçta orası da karadeniz kıyısı. Oradan Devam edersiniz yolunuza.http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16060 bu linkten bilgi alabilirsiniz.
Bizler de Memnun oluruz sizinle tanıştığımıza...:rendeer:
Şimdi daha iyi anlaman için yapabilirsem tercüme ediyorum.
Dobre doşıal mejdu nas. As sım roden vı Bulgaria. Na devet godini doydoh v Turkey. Minalata sedmitsa v çıtvırtak beah v Bulgaria-Şumen. V nedela se vırnah. Va şte patişta nesa kato naşte v Turkey. Nay loşite pratişta v Turkey sa po dobre ot vaşte. Pıtişta ta ni sa bes dupki V TR-Magistraly. Nogo spokoyno moje da se upravlava Motosiklet i aftomobil. V denja kogato şte doydete V-TR şte imami golama razhotka is KIYIKÖY. A ko doydete v TR ivas moje da vi zavedem. İ tam e Çernomorsko Kraybrejiye. O tam vie moje da prodoljite kım vaşeto patuvane. .http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16060 V tosi adres ima vsiçki danni koy to vi interesuva.
Beşe mi priyatno çe se zapoznah svas.:rendeer:
Alex-Bg' Alıntı:Mnogo se radvam,4e govori6 bulgarski,poneje turskiya malko me zatrydnyava.Kato 4eta oba4e vsi4ko razbiram.Az sym ot Bylgaria,u4ih turski izvestno vreme v Sofijskia Universitet- mnogo hubav ezik6te se radvam da se vidim,6te pi6a podrobnosti po-natatyk. Tozi festival vyv Varna - 6te byde golyamo sybitie- strahotni rock grupi! Misli6 li 4e e dobra idea da otvorya nova tema vyv foruma specialno za nego?
Teşekkür ederim Albatrosçuğum. Ne yapalım arkadaşımıza yardımcı olalım dedik. Helal olsun adamlar oradan bizleri takip ediyor. Biz yardımcı olmassak ayıp olmaz mı? :bounce:ALBATROS-FB' Alıntı:Rahmİ Abİ Sen NeymİŞsİn Resmen Uluslar Arasi Polİtİka Sen AŞmiŞsin Helal Sana
Muzo' Alıntı:Hosgeldiniz...
Dobrevace ( Dogrumu yazdim?? ) Komsi, umarim Istanbulda görüsürüz.....Walla Rahmi Abi sen neymissin bak Almanyadan sonra birde Bulgar üyelerimiz de olduBide Ahmet ( Abatros ) Artik su Venuzuelali Yengeleri üye yapsa walla Karahiplere kadar acilcaz iyimi.....:rendeer:[/QUOT
Muzo Nasıl ama Coştuk Yaaa :queen: Bundan Sonra Akşam Çayına Ver elini BG Ver Elini Yunan Açılalım abi iyi olmaz mı?:bounce: