saygısızlık

Geçen akşam Maltepe sahilden çıktım eve doğru gidiyorum ; adamın tekini yaklaşık 15 m. gördüm , kormaya bastım adamda kıpırdanma yok , bağırdım yoldan çekil diye yine kıpırdanma yok ( şeytan dediki geçerken koy tekmeyi , ama öyle yapmadık tabiiki ) beklemek zorunda kaldık her zaman olduğu gibi . Saygısızlık mı ? görmemezlik mi ? motorsikleti tanımamak mı ? Tabiikii adam görmüyor , duymuyor ! Haaa birde araçlar var ! Yaya duymuyor , görmüyor araç nasıl görsün değil mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne yapak motora herkes düşman ....Kemal Paralarımızı..... cebimizden akıntanda dahil

çok çok haklısın ya gerçekten ya sen motordan basediyon ben münübüsle gidiyorum 3 kişi yolu ortalamışlar gidiyolar kornaya bastım uralı olmadı resmen onları takip ettim yoldan kenarı çıkmıyolar baktıolmuyo biraz durdum onlar ilerledi bende artık tepem attı aynayı resmen kafalarına keçirdim bapim ya bukadarda sayghısıslık olurmuya oyüzden dedim ya çok haklısın ya

onlar insan suretinde sığırdır. sığırlara da korna çalın oralı olmazlar.

boşver takma kafana hiç bir zaman adam olmaz bunlar. onlar insan görünümlü yaratıklar zaten :farao:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kafana takmican bizim ülke bu insanlarla dolu millet iyicene robotlaşmış
onlara zarar versen yine en çok zararı kendin görüyorsun

raven' Alıntı:
onlar insan suretinde sığırdır. sığırlara da korna çalın oralı olmazlar.

Sığıra hakaret olmuş ama davranış tarzı aynı.Aradaki fark sığır bilinçsiz yapıyo.Bu yaratık bilinçli yapıyo.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar