akşam çıkışı eve gidiyorum saat 20 civarı anayoldan tali yola girdim gidiyorum,o sırada önümdeki araçta amcaoglu vardı kornaya bastıktan sonra önüne geçtim ve aynaya bakarak gidiyorum,sonra arkan amcaoglu arayı açtı yolun trafik olması nedeni ile,sonra bende yavaşladım 30 ile gidiyorum ki sokaktan özel bir araç çıkıyor, ben aynaya bakıyorum arkamda amcaoglu münübüs ile geliyor,sonra bu araç bana baka baka resmen benim önümü kesti ve bende kornaya asıldım durur diye, baktım adam önce bana bakıyordu sonra bakmadı bende hızımı kesmedim dogru adamın kapısına girdim adam bagırıyor tabi ne yaptın sen yaa diye görmüyonmu dedim, bu arada adam da arabada inemiyorki, sonra arkamdan amcaoglu indi o sırada taksinin arkasından da abim kamyonla geldi mi, adamda ne oluyo ya hepiniz geliyorsunuz demeye kalmadı ben adamın yakasından tuttum tam dışarı çıkarıcam şansa bak babam da geldi mi töbe töbe çagırsam gelmez,zaten yol kapandı, ben bıraktım adamı bu sefer amcaoglu saldırdı ulan madem görüyon motoru niye çıkıyon davar dedi baktık adam kaçıyo bıraktık gitti içeri göçmüş kapısı ile anlamıyor kardeşim bunlar böylesinden kaba oldu ama resmen bunu istiyoırlar bunlar yaa