Sayfadaki kardeşlerden yardım istiyorum :)

onun için 1 ay fazla çalışmam lazım bekle mi dersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

100 km de 4,33 litre çok iyi değil mi motorlar genelde öyle mi :)

bekleme borç al 1 ayda honda 2 kere zam yapar :)

Walla ön rüzgar siperliği aldım. Geçende ilk kez 145'ten 160 gördüm. Azcık yavaş vuracağımda Tekstilkent ayrımından sonra yol düzlük ve bir açılıyorki, orada kırbaç vurmazsam nerede vuracağım? :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

onun için 1 ay fazla çalışmam lazım bekle mi dersin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

100 km de 4,33 litre çok iyi değil mi motorlar genelde öyle mi :)

Ben işe git gel için kullnıyorum motoru daha çok. O yüzden o değer hiç sağlıklı değil :) Pulsar 2,9lt yakıyordu :)

bende gezmek için alcam ama şehir içinde kafam karıştı ne alacağım konusunda :))

Bajajın motorlarına bir şey diyemem, iyidir veya kötüdür, kullanıcıya ve beklentiye göre değişir.

Ancak servis kalitesi genel olarak kötüdür ve adama çektirir. Elbet arada çok iyi servisleri de var ancak birçok şehirdeki servisleri bisikletçiden bozma, kaba saba, motorun bir yerini tamir ederken diğer yerini bozan tipte. Allahtan forumda Ekrem Abi var da yardımcı oluyor, o olmasa birçok kişi şu anda mağdur olmuştu. Almayı düşündüğünüz motorun yaşadağınız şehirdeki servislerini internetten araştırın, hakkında yapılan yorumlara bakın.

Eğer ki olumlu yorumlar görmediyseniz o bayilerden bırakın motor almayı arkanıza bakmadan kaçın :wiinkk:

Öncelikle ikinci el motorlara bakmalısın. Bu paraya şu an spacy falan alınabiliyor. Bir de senin tarzın nedir, onu da yazmalısın.

racing veya mt modelleri hoşuma gidiyor 2. el piyasasına da arada bakıyorum dek gelse şöyle temiz alacam inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar