savaş 53 nickli arkadaşımızı kaybettik.

selam arkadaşlar bu mesajı çok zor yazıyorum. bilmiyorum benim mesajımı kim yazacak?

SAVAŞ53 nickli savaş arkadaşımız 23 haziran günü yapmış olduğu kaza neticesinde vefat etmiştir. neden bu kadar geç haberimiz oldu bunada yanıyorum.

dün gece 24 te gelen bir mesajla öğrendim bende. pazar günü evinde 40 ı sebebiyle mevlid varmış. insan keşke tanımasaymışım diyor ama ne denir bilemiyorum. sanırım en iyisi kader demek. ALLAH rahmet eylesin. dikkat konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü o kadar sakin ve düzgün kullanıyordu ki..

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin.....yakınlarına sabır versin allah hepimizi kazalardan korusun...ölüm sonuçta hepimizin kaderi....şekli ve oluş biçimleri farklı....rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...

slm arkadaşlar bende sizin gibi motosiklet hayranı ve meraklısı olarak yazdığımı hatırlatayım yıllarca motosiklet kullandım ta coçukluğumdan beri yaklaşık 5 yılda motosiklete ara vermiştim taki bu ana kadar artık vakti geldi bir tane alayım dedim ama değerli arkadaşlar üst üste 2 günde 2 farklı ilde 2ayrı feci kaza gördüm ve bir anda motosiklete olan sevgim nefrete dönüştü ayrıca şunu hatırlatayım sitede benim kadar motosiklet düşkünü olan arkadaş sayısı azdır tahminice cünkü motosiklet sevgisi bende hastalık seviyesinde kazayı yapanlar motosiklette değildi ama ama o kazalarda yanımda olduğundan belki bu kadar etkilendim yanlız şehir icinde bu kazayı yapan 4 tekerlekli kapalı hava yastıklı bir arac icinden cıkanlar ölüm derecesine varan yaralanma varsa acaba motosikletli biri o kazada ne hale gelirdi merak ediyorum kimse ban sadece motorlarmı kazayapıyor arabalar yapmıyormu gibi muhabettelrede girmesin tabiki kara yolunda daki hatta deniz tren yolunda giden her arac potan siyel bir tehlikedir kabulündür ama türkiyede yaşadığımızı unutmayalım insanın insana saygısı olmadığı bir ülkede yaşıyoruz buna sebepten kaza yapma ve kazada diğer araclardan daha ağır hasar alma şansımızın daha yüksek olduğunu hatırlatmak isterim ayrıca motosikletin trfikte hişce sayıldığınıda hatırlatmama gerek yok gördüğüm kazlar internetten izlediğinizde o kadar insanı etkilemiyor canlısı herkesin görmesini isterdim ne kadar büyük bir tehlikenin icinde arc kullandığınızı daha iyi fark ederdiniz ayrıca şu korumalrı kıyafet ti kasktı o tür kazalarda sizi yumutanın kabuğu kadar faydası olmadığını ancak o tür kazaalrı görünce anlarsınız bşr kac gündür psikolajim bozuldu sadece kazalar şahit olduğum icin aractaki 2 bebğin can cekiştiğini gördüm annelerinin yarlı olmalarına karşın bebkleri icin feryadını gördüm hala aklıma gelince gözlerim doluyor arkadaşlar ne olur imla kuralarına uyulmadan yazılmış düzensiz yazımı dikatte alın siz ne kadar dikkatli olursanız olun mutlaka bir gün bir kazanın sizide bulacağını unutmayın .

Off be Savaş 1 telefon açmama, 1 mesaj atmama anında yanımızda olur sohpetimize katılırdın, şimdi mesaj atsam herzamanki starbuckta buluşuyoruz diye cevap bile gelmiyecek..
Her kaybettiğimiz motorcu için çok üzülüyorum ama insanın kendi arkadaşı olunca içi başka bir parçalanıyor..
Allah rahmet eylesin, ailene sabır versin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar