Ben konuştum "Motor orijinal haline çevirilse sinyalinden cıvatasına kadar çıkamaz mı?" diye sordum. Sinirli bir abimize denk geldim sanırım "Trafiğe çıkmak yok!" Dedi. Ünlemde vardı yani![]()
Araç en başından off-road olarak satın alınmış yani ÖTV'si ödenmemiş, trafik kaydı yapılmamış. Haliyle böyle bi motorun satışı olmaz sadece parayı verirsin malı götürürsün, belki basit bi satış sözleşmesi yapılır. Trafik tescili olup da satış olmadan en altından satılan motordan ise tamamen uzak durun.Satışı yoktur yazısını 2.el motorlarda çok denk geliyorum nedir bu sıkıntı çıkarır mı?
Bkz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-pistcilere-ozel-2011-honda-600rr-212523575/detay
Evraklarını bulursan olur ama motorun ÖTV'sini ödemen lazım 3-5 bin lira tutar o da heralde.Bu kayıt masraflarını ödeyerek kendimiz yaptırabilir miyiz?
Trafiğe çıkmaya uygun bi motor daha iyidir tabi. İlanda Plaka ruhsat vardır satış yoktur yazıyor şimdi gördüm bence satıcının kafası karışmış. Plaka ve ruhsatı yoktur bu motorun.O fiyata Cbr 600 rr 2011 almak mı yoksa bunu mu almak mantıklı sizce?
Evraklarını bulursan olur ama motorun ÖTV'sini ödemen lazım 3-5 bin lira tutar o da heralde.
Trafiğe çıkmaya uygun bi motor daha iyidir tabi. İlanda Plaka ruhsat vardır satış yoktur yazıyor şimdi gördüm bence satıcının kafası karışmış. Plaka ve ruhsatı yoktur bu motorun.
plaka ruhsat var ama satış olmaması, motosikletin ölen birine ait olması değil mi misal jawalar çoğunlukla böyleTrafiğe çıkmaya uygun bi motor daha iyidir tabi. İlanda Plaka ruhsat vardır satış yoktur yazıyor şimdi gördüm bence satıcının kafası karışmış. Plaka ve ruhsatı yoktur bu motorun.