- Konu Yazar
Motoru satmak için sahibindene koydum hayırlısıyla,
ilk kez bu siteye bir ilan koydugumdan muzdarip neler yasınıyor tam anlamıyorum,
Gördüğüm seyler ve tavsiyelerim,
Fix soru: Son ne olur?
Anlamı: Yani alıcıları kaldırmalısınız 250 TL 500 TL gibi fiyatları yüksek yazın insanlar indirim yapınca mutlu oluyor o yuzden önce bindirin sonra indirin)
Fix soru: Yatması kalkması var mıdır?
Cevap: İçimden matruşka gibidir yatar kalkar diyesim gelse de, kazası yoktur arkadaşım demekteyim,
Fix Soru: Uzaktan gelicem xxx fiyat yapın, geliyorum...
Anlamı: Sen motorun fiyatını indir birde gelince motor basında konusuruz, oh sen istediğini alma sakın, benim dediğim olur.. sende safsın.. duble fiyat düşük teklifi..
Fix soru: Para hazır, xxx fiyat yapın.. yoldayım yakınım geliyorum,
Anlamı: ben ölücüyüm
O yüzden, ilana koyarken motoru önce hazırlıklı olun, Bizler bu işe gönül veren insanlarız önceliğimiz dostluk,
kulaktan dolma yontemlerle bu işler olmuyor fikrimce..
ilk kez bu siteye bir ilan koydugumdan muzdarip neler yasınıyor tam anlamıyorum,
Gördüğüm seyler ve tavsiyelerim,
Fix soru: Son ne olur?
Anlamı: Yani alıcıları kaldırmalısınız 250 TL 500 TL gibi fiyatları yüksek yazın insanlar indirim yapınca mutlu oluyor o yuzden önce bindirin sonra indirin)
Fix soru: Yatması kalkması var mıdır?
Cevap: İçimden matruşka gibidir yatar kalkar diyesim gelse de, kazası yoktur arkadaşım demekteyim,
Fix Soru: Uzaktan gelicem xxx fiyat yapın, geliyorum...
Anlamı: Sen motorun fiyatını indir birde gelince motor basında konusuruz, oh sen istediğini alma sakın, benim dediğim olur.. sende safsın.. duble fiyat düşük teklifi..
Fix soru: Para hazır, xxx fiyat yapın.. yoldayım yakınım geliyorum,
Anlamı: ben ölücüyüm
O yüzden, ilana koyarken motoru önce hazırlıklı olun, Bizler bu işe gönül veren insanlarız önceliğimiz dostluk,
kulaktan dolma yontemlerle bu işler olmuyor fikrimce..