Satılık zat 150 .....satmıyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
400 km'de kask ve çantalı,fiyatı 3500YTL

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

bir iyilik meleği daha sırf biz sıra beklemeyelim aksesuarla zaman geçirmeyelim diye almış ve satıyor hakkıda tabii 3500 ytl :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu işinde Karaborsa'cıları türedi :king:

Ne karaborsası nede yanlış yazması anlamadım ben motoruma bu parayı istiyorum isteyen alır,boş yere yorum yapıyorsunuz...

kaç gündür bu motora biniyosun bilmiyorum ama 3 günde 100 km yapmışssın. 12 günmü kullandin bu motoru. :silent:

elmasdag,kardeş ben anlamıyorum herhalde bu konuşan insanların ya motorları yok alamıyorlar yada motorları var daha önceden almışlar ama bunları görüncede hoşlarına gitmiş ama alamıyorlar(kıskanıyorlar demek istemiyorum).Aklıma başka birşey gelmiyor valla,bu arkadaşda kalkmış benim yaptığım km yi tutuyor... :pr:

2900 e zibil 10 tane hemen veriyorlar tüm işlemelr dahil . arkadaşın mesaj eski sanırım .

stenza, msjı eski değil 3 gunluk,
arkadasım satıyosun ama işallah bu fiyata alıcı bulabilirsin,keşke herkez zarar etmeden hatta kar yaparak motor satabilse senin gibi..

kastino 125 cc scooter arıyorum 1000 ytl peşin alabilirım.110 kg geliyorum inşallah
youkuş yukarı ben onu taşımam

jinlun 150 cc var elimde teertemiz sıfır bu zat ile değişelim mayın eğer mümkünse .

mayın 2300 veriyorum temizinden haberin olsun . tüm ZAT lar alınır .

stenza, kım verıyor işlemler dahıl 2990 cok merak ettim ayrıcana işlmem dedıgın nedır onuda merak ettım.......

stenza, kım verıyor işlemler dahıl 2990 cok merak ettim.....
işlem dedıgın satış işleri fatura ise bunu herkez yapıyor :mrgreen: ama ruhsat dahıl dersen ınanmam kımsede ınanmaz yalan soyleme burda bosu bosuna :)
burda herkez işini bılır o motoru alan 100 lerce kısı var hepsını salak yerıne koyaazsın.......
bılmem ne anlam cıkarırsın bu mesajımdan........... :santa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar