Satılık Yamaha Virago 535 - 2001 Model / Kadıköy İstanbul

Marka: Yamaha
Model: Virago XV 535
KM: 24.000
Renk: Yeşil - Krem
Fiyat: 7.750 YTL
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: 0506 783 13 26

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...apali-garaj-motoru-virago-535-74412951/detay/

Merhaba,

Motorum 2001 modeldir. Ekim ayında 22.000 km'de iken aldığım motorumu askerlik sebebiyle satıyorum. Aracı aldıktan sonra içim rahat etsin diye bakımlarını Kadıköy Piton Motor'da yaptırdım (hava ve yağ filtreleri, motor yağı vb.) Kış boyunca sadece kuru havalarda kullandım. Yağmurlu ve karlı havalarda şirketin kapalı otoparkında neredeyse oda sıcaklığında muhafaza edildi. Sadece sağ ayna camı dikkatsiz bir taksici yüzünden çatladı. Ama işlevsel bir sıkıntısı yok o yüzden değiştirmedim.

Boyası ve egzozu dahil tamamen orijinaldir. Herhangi bir boya işlemi görmemiştir.

Branda, disk kilidi, yedek anahtarlar, ön cam ve ön sosis çanta yanında verilecektir. Muayenesi 2013'e kadardır ve cezası veya vergi borcu bulunmamaktadır. Yakıt tüketimi 0,22 - 0,25 kuruş arasındadır.

Kesinlikle sorunsuz ve tıkır tıkır çalışan bir motordur. Kim görse "Bu kadar temiz bir Virago görmedim" diyor. Gerçekten bu renkte ve bu temizlikte bir Virago bulamazsınız. Motor başında pazarlık yapılır. Lütfen telefon ile "şu fiyat olur mu" diye sormayınız. Motor Kadıköy'dedir ve istediğiniz ustaya gösterebiliriz. Sitedeki diğer ilanlara bakıp motorumun temizliğini gördükten sonra kaçırmak istemeyeceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar