SATILIK RACE..(YAMAHA YZF600R THUNDERCAT)FİYATI İNDİRDİM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MOTORUM FULL ORJINAL OLUP 98 MODEL,2003 TRAFIK CIKISLIDIR..
DÜŞME TAKOZLARI MEVCUTTUR.BOYA VE KAZASI YOKTUR.ÖN FREN BALATALARI,ÖN ZİNCİR DİŞLİSİ YENİ DEĞİŞTİ.
ILGILENEN ARKADASLAR BANA 0536 6839768 NOLU TEL'DEN ULASABILIRLER...
FIYAT:7.000 YTL'DIR.. :bestmt:
BU FİYATA GÖNLÜM RAZI DEĞİL AMA İHTİYAÇTAN SATIYORUM.. :pr:
49000 km de

ddd0ep.png

adsz0jl.png

neden olmas1n fiyat1 oldukça iyi ama birde resmini görmek laz1m mümkünse resmini eklermisin

arkadaşlar motorun resmini isteyenlere yolladım..ayrıcada avatara kendi motorumun resmini ekledim..motorun durumu için bana ulaşırsanız sevinirim..fiyatı oldukça düşük fakat ufak masrafları var,bilginiz olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serbo2001, dostum motor satıldımı ?

motorsiklet hakkında

kardes motor en son ne olur ciddi alıcıyım motorun ayrıntılı durumunu ogrenebılır mıyım? :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Makina tamammen orjinalmi ayrıca lastikler nasıl bide eksoz.Sadece benim için değil ilgilenen diğer arkadaşlar içinde iyi olur

:sunny: kardeş merhaba benım sorum su umarım satılmamıstır da ufak tefek masraflar dedın nedır onları bır acsan ıyı olur + bakımlarını nereye yaptırmıstın vb.... :cat:

selamlar

motorun lastikleri bana göre bir sezon daha gider..başkasına göre iki sezonda gidebilir..yanaklar zaten sıfır gibi.motor hiç fazla yatırılmadı..
eksozda orjinal olduğu için alttan biraz açılmış durumda..ya kapatılacak yada isteyen değiştirecek...ben orjinal kalsın diye değiştirmem açıkçası..
zaten satamazsam eğer yaza yaptırıp bineceğim...
birde son fiyat soran arkadaşlar..: fiyat sondur..emin olun motor çok iyi..ciğeri çok sağlam namussuzun.. :))
bas marşa git..yolda bırakırsa namerdim..:))
neyse fazla övmeyeyim kendi motorum çünkü..arkadaşlar övsün...:))

dejavuVXR arkadaşım önceki sayfalara gidersen motorun masraflarını öğrenebilirsin..

arkadaşlar vermiş olduğum telefon gecici bir süre devre dışı kalmıştır..
bana ulaşmak isteyen arkadaşlar yeni numaradan ulaşabilirler..
yeni cep no: 0536 6839768...
son fiyat soran arkadaşlar.........fiyatta birazdaha ikram yapmaya karar verdim bilginiz ola....sizlerden gelen yoğun indirim tekliflerini kıramadım...:)))

eger motor satılmadı ıse almak ısterım hemde cok su an yurt dısındayım turkıyede kullanmak amacıyla arıyordum bır race tıpı motor ve buldum fıyatta anlasırız yanı fıat onemlı degıl ama bu sıteye pek gıremıyorum e maılım sureklı acık maıl atarsan ve telefonla ulasırız yanıtını beklıyorum....

kardeş afedrsin belki kızcan ama benim bir 6000 bin ytl param war we başıma bela oldu eğer motoru werirsen o praya hemen atlayı gelimmm kiminin parası kimin duası dermişim sende gülermişsin ama gercek bu ben cidiiyim 6000 ytl ne dersin heee?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar