- Konu Yazar
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...tlar-icin-aciklamayi-okuyunuz-521494752/detay
Motosikletimi satıp araba aldığım için ekipmanlarım satılıktır.
1.86 boya ve 110 kiloya sahibim. Bedenlerini kıyaslamak açısından söylemek istedim.
Ls2 ff 396 kask Xl 150 tl. ( hava pompası ve güneş vizörü kronik bozuldu kısa sürede.)
Xrider çift kat 4 mevsim-kışlık mont 3-4 kez giyildi bedeni kışlık olduğu için 3xl fakat 1.86 ya 110 kilo olan bana gayet iyi oluyordu. Fiyatı 150 tl.
Xrider çift kat 4 mevsim-kışlık pantalon yine 3-4 kez giyildi , 4xl Fiyatı 150 tl.
Dane yazlık fileli pantalon tahmini 2xl . Üstndeki etiketini koparmışım tahmini bedeni bu. Fiyatı 150 tl.
Revit tarmac yazlık fileli mont bedeni 2xl . Fiyatı 200 tl.
Forma motosiklet botu bedeni 46. Fiyatı 150 tl.
Xrider kışlık eldiven 2xl fiyat 25 tl.
Bu ürünlerin sıfır fiyatlarını araştırabilirsiniz . Ben 2. El makul fiyata koydum.
Korumalıklarında eksik yok tüm ekipmanların korumalıkları içinde takılı.
Pazarlık yoktur . 5-10 tl için uğraşmayalım. Fiyatı makul geldi ise bana yazın buluşma yerini konuşalım.
Hepsini toptan alana 700 tl ye vereceğim.
İyi alışverişler.
Motosikletimi satıp araba aldığım için ekipmanlarım satılıktır.
1.86 boya ve 110 kiloya sahibim. Bedenlerini kıyaslamak açısından söylemek istedim.
Ls2 ff 396 kask Xl 150 tl. ( hava pompası ve güneş vizörü kronik bozuldu kısa sürede.)
Xrider çift kat 4 mevsim-kışlık mont 3-4 kez giyildi bedeni kışlık olduğu için 3xl fakat 1.86 ya 110 kilo olan bana gayet iyi oluyordu. Fiyatı 150 tl.
Xrider çift kat 4 mevsim-kışlık pantalon yine 3-4 kez giyildi , 4xl Fiyatı 150 tl.
Dane yazlık fileli pantalon tahmini 2xl . Üstndeki etiketini koparmışım tahmini bedeni bu. Fiyatı 150 tl.
Revit tarmac yazlık fileli mont bedeni 2xl . Fiyatı 200 tl.
Forma motosiklet botu bedeni 46. Fiyatı 150 tl.
Xrider kışlık eldiven 2xl fiyat 25 tl.
Bu ürünlerin sıfır fiyatlarını araştırabilirsiniz . Ben 2. El makul fiyata koydum.
Korumalıklarında eksik yok tüm ekipmanların korumalıkları içinde takılı.
Pazarlık yoktur . 5-10 tl için uğraşmayalım. Fiyatı makul geldi ise bana yazın buluşma yerini konuşalım.
Hepsini toptan alana 700 tl ye vereceğim.
İyi alışverişler.