satılık mont + kask + dizlik = 250

daha bugüne kadar umutlar içinde almayı planladığım yeni motorumun önüne aile bireyleri hak ve helalliklerini ortaya koyarak son noktayı koymama sebebiyet verdiler. dolayısıyla kaza sonrası motosiklete dair hatıra kalan mont, kask ve dizliğimi satayım dedim. inşallah pek yakında alamadığımız motoru yaş 25 ten kemale erince kavuşuruz. arkadaşlar kaza esnasında üzerimde mont ve dizlik vardı lakin kask olarak diğer yedek kaskım vardı neticede o kullanılmaz hale geldi. şaun satılık olakn kask değildi yani. fotoğraflarda da göründüğü gibi herşey net. mont sağ omuz koruma kısmında ufak tefek çizkler mevcut sağ dizliktede aynı şekilde geriye de başka hiçbir sorun yok. 2007 yılının haziran ayında almıştım 3 ay sonra kaza yaptım ve iki yıldırda motorsuzluktan dolayı kullanamadı. kullandım saydığım o üç içerisinde de yoğun iş ve mesailerden dolayı (astsubayım) pek fazla kullanmışlığım olmadı. kaskın en ince ayrıntılarına kadar fotoğrafladım ki görün diye. eğer ki alıcı memnun kalmaz ise her türlü iadeye açığım. ekonomik anlamda bi katkı sağlayacağından ziyade gözümün önünde durdukça içim gidiyor ve inanın daha düne kadar bi motor almak için yine çalışmalarda bulundum ama aile bireyleri son sözlerini söylediler. bebn samsun da ikamet ediyorum samsundan almayı düşünen alursa telefonla irtibat halinde bakmaları için yardımcı olurum. acaba bana olur mu gibi düşünenler olursa beden olarak : boy 1.83 kilo: 93 tür. fotoğraflara geçelim artık bu kadar açıklama yeter sanıyorum.

arkadaşlar montu feyizoğlundan almıştım oradan bakabilirsiniz koruma ksımları olmayan dahi en ucuzu 230 lira. montumda sırt, dirsek ve omuz da korumalar mevcuttur. montun içindeki yağmurluk fermuarla birlikte monttan istenildiği taktirde ayrılabilir. montun bedeni : XL

gelelim kaskın fotoğralarına; çenden açılır ve vizörde harivinde açılabilir. havalandırması gayet iyi ve çok iyi denemez ama fazla ses almıyor desek de yeridir. kaskın bedeni :L

dizlik scoyco marka mafsallı ve gayet kullanışlıdır.

bu da bendeniz; eldivenleri bulamadığımdan buraya koyamadım. iyi alışverişler.

İRTİBAT: 0505 696 92 52
0544 466 52 58
HASAN HÜSEYİN ÖZGÜR

TELEFONLA İRTİBATA GEÇTİĞİNİZ TAKTİRDE TEK TEK DE SATABİLİRİM

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar