SATILIK KANUNI 250 CC TIGER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SATILDI

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Forumlarda daha ilk mesajın önce tanısma bölümünde tanıssaydık daha bi güzel oluyor :cat:

3200 km de erken satmaya karar vermıssın. Ama satma sebebin İhtiyactan dolayı oldugunu yazmıssın umarım hemen satılır

ayhan öz arkadaşım almak isterdim senden fakat 1 hafta içinde sana cevap verecem.

Arkadaslar Motoru tavsiye ederim Tiger kullanmaktayım bir kac ufak tefek elektrik aksamındaki sorunlar oluşabilmekte halledilince 90-100 km arasında kullanılacak güzel bir görünüme sahip motordur.

ayhan öz arkadaşım almak isterdim senden fakat 1 hafta içinde sana cevap verecem.

ya şu motor biraz daha geniş olsa ne olurdu sanki sana kolay gelsin umarım motordan anlayan birine kısmet olur :cat:

motorun son durumu nedir
motorun sahibi ile bir hafta önce telefonda görüsüp anlasamamistik
motorun resmini enson el degistirmis olarak www.intoko.com.tr de yeni gördüm biri yanina resminide koymus ve 4.750 ytl fiyat yazip aciklama kisminada ihtiyacim yok ama meraklisina diye yazmis baya hos bi görüntü cikmis ortaya :queen: :queen: :queen: :queen:

Veriliyor: Tiger, Lerin Efendisi (TR404189)
Ücret: YTL 4.750,00
Açıklama: MERHABA MOTOR SEVERLER BU MAKİNA BANA 4.680.YTL YE MALOLDU AMA HARİKA BİR MAKİNA SATMAK AMAC DİİL VEYA SIKINTIDA YOK AMA ÇOK LAZIM OLAN VARSA FİYAT YUKARIDA...İLGİNİZE..
Perşembe 01 Eylül 2005 10:58:25
İzlendi: Bu ilan 710 defa izlenmiştir.

İlan sahibi
Ad: NURİ KELLELİ [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]

Telefon numarası: 0533 779 88 45
İlçe: ERMENEK
İl: Karaman, Türkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar