satılık kanuni 250 cc (modifiyeli)

Arkadaşlar bu motoru satıyorum.2004 model ve 1500 Km'dedir.Periyodik bakımları servisinde yapıldı.Fiyatı 3500 YTL dir.Kazası masrafı yok,1 yıl garantisi devam ediyor...Motor modifiyeli bir Kanunidir...Pek benzemiyor değil mi? :p Neden mi satıyorum,çünkü paraya ihtiyacım var...Bence yeni başlayacak olan birisi için ideal bir motordur.Bu güne kadar da öyle çok ciddi bir sorun çıkarmadı.

mg5559kopya8hw.jpg

12ge.jpg

mg5562kopya8ea.jpg

mg5563kopya5cm.jpg

çok güzelmiş.... :cyclopsani:

keşke alabilseydim... :salut:

neyse... Sana iyi şanslar! :king:

Bizim resimlerden anlayabildiğimiz kadarıyla sadece dış görünüşte var. Biraz konuyu açarsan daha iyi olur.

doğan görünümlü murat 131 :queen:

harbiden jinluna çok benzemiş direk kasadan söküp ona taktın hocam motor bölümün de bir şey yok mu aç biraz :pr:

ya millet körmüsünüz şanzıman kısmını biraz inceleyin var bişiler ama nee

yok eskiden benimde vardı kanuni

Bu motoru bu hale getirirken ortalıkta Jinlun falan yoktu.Yani Jinluna benzetmeye çalışmadım.Modifiye dediğim şudur,görüntüsü değiştirildi.Yani ön çatal yükseltildi (10 cm kadar),gidon başka bir gidonla değiştirilip yükseltildi ve ön cam takıldı.Yani mekanik aksamda yapılan bir modifiye yok,aslında mekanik aksama modifiye yapacak kadar teknik bilgim de yok.Olmasını isterdim. :pale: Motorun fabrika çıkışındaki görüntüsüne göre,daha agresif,sportif ve atak bir görüntüye kavuştu. Ben motorumu beğeniyor ve seviyorum,ama paraya sıkıştım :salut:

Süper Moderatör (BBRR)
A_T_I, ya zaten niye jinluna benzeteceksinki kanuni jinlundan daha ii motor hadi harleye benzetmeye çalışmış deseler neyse :bounce:

dostum ben almak isterdim fakat ben motor kurye işine başlamak istiyorum bu satacağın motor buna uygunmu acaba.siz ne dersiniz arkadaşlar.yorumlarınız bekliyorum :)

Dostum,sana mail attım ama hata verdi ve mailim sanırım sana ulaşmadı.Evet satmak istiyorum,daha doğrusu paraya sıkıştığımdan satmam gerekiyo.Sen de almak istiyorsan bana çalışan bir mail adresi bildir,ordan sana telimi falan yazıyım,görüşelim...

mailin bana ulaştı özelleikleri nelerdir ati kardeş :) sana 2 gün içinde haber verecem alıp almayacağımı hakkında. :cat:

istanbulun neresindesin.ben b.evlerdeyim ne diyorsun şimdi bu motorla kurye işi yapabilirmiyim.

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

ya valla pek işine karışmak istemm ama bu motorla kurye işi yapılağını zannetmyrm ama motoru choper e benzentemiş mekanik aksamına lafım yok dış görüşte bunla kuryelik yapana adama :queen: :queen: :queen: filan ama yine de sen bilirsi ayrıca mu motora vade düşünürse almak isterim ben zevk için sürücem

Arkadaşlar,motoru henüz alan olmadı.Takılbana kardeş teklifini sun bakalım,bi değerlendirelim.Belki anlaşırız...

ya senet diyeceğim 500 peşin gerisini taksit ben öğrenciyim cüzi bi maaş la çalışıyorum ama motor manyağım uyarsa sana ilk motorumu sen alırım belki ne dersin uyarsa görüşlim :salut: :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper motor çok hoşuma gitti bende istiyorum böyle bir şe ama işalah seneye bu vakitlerde :pr:

arkaertug001, kardeş sen kurye işi yapacaksan bende kanuni çita var onu sana vereyim bende A T I denen arkadaşın motoru alayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar