Satılık Daniese Mont

Daniese Sıfır .Goratex 4 mevsimlik (Full korumalı bellik hariç).Yanmaz,Su Geçirmez ve Rüzgar almaz.Haki yeşili ve çok uygun bir fiyattan veriyorum.Beden 54 dür.
Resimler biraz kot u arkadaşlar ıdare ediceniz artıkın.(neden satıyosun derseniz 3 tane montum varda ondan)
Fiyat 350 YTL dir.

CANGO, 200 e alda ben alayım o zaman :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: isteyene vallahi. satmak zorundada degılım acelemde yok.Fark yapmaz bana yani. :mrgreen:
Nasıl olsa mont + kask koleksiyonum oldu :cherry:

cenkmenderes, Herkez Hasta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Git De Race Makinanın üstünde giy demiyoruz :mrgreen:

Roxanne' Alıntı:
CANGO, 200 e alda ben alayım o zaman :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: isteyene vallahi. satmak zorundada degılım acelemde yok.Fark yapmaz bana yani. :mrgreen:

Ah şu bayanlar, hep aynı.

Ya binlerce ayakkabıları, yada çantaları ama mutlaka konu ile ilgili bir şeyden koleksiyon sayılabilecek miktarda bulunmalı. :queen:

PANDERMOS, Malesef öyle.EEeee her motorcunun bir aartçı kaskı birde artçı montu bulunmalı!forrap, yakısırmı bılemem.Ama mont cok temız cunku hıc gıyılmemıs ustelık Danıese ETiket fiyatı 420 Euro

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyat uygun bencede renkten birazcık kaybedior o kadar

Ben seviyorum rengini.Scooter,Enduro+ özelliklede Chopper için ideal bence

Roxanne' Alıntı:

Evde duracağına sat ihtiyacı olan birine uygun fiyata. Cango'da istiyor montu anlaşın ara bir fiyata ver gitsin.

Sadobey, Yok abi onun kasaya uymaz o hem bak cok pahalıymıs Alır o Daniese Goratex Kendıne bı tane 100 mılyona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ay soylemeyıde unuttum
-MONT SATILMISTIR ARKADAŞLAR-
dolayısyle bu topicin burada kalmasınında bı anlamı kalmadı yanı

kız roxanne benim montum daniese. 800 milyonluk monttur haberin olsun. öle 100 milyon felan konuşmayalım lütfen!!!!!!!!!! abin arkadaşım ona göre.......... !!!!!!!! :pr: :pr: :pr:

bi de bu motosiklet montları bayapı bi ağır oluyor.içinde demir mi var nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar