Satılık 2005 Suzuki DL650 V-Strom

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Marka: Suzuki
Model:2005-DL650 V-Strom
KM: 6100
Renk: Mavi
Fiyat: 12.500YTL
Açıklama: Servis Bakımlı, Çok Temiz Sıfır ayarında
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: motosiklet.net

Arkadaşlar 1000cc Racing alacağım için çok sevdiğim motorumu üzülerek satılığa çıkarmış bulınmaktayım. Gezilere katılan arkadaşlar bilir, motorum çok temiz ve sorunsuzdur. 6000KM bakımını suzuki servisinde geçen hafta yaptırdım. Zaten garantisi devam etmektedir. Motorda en küçük bir kusur (boya,çizik vs.) yoktur. 90 YTL değerinde koruma demiri mevcuttur. Yamaha R1 veya Honda 1000RR ile takas düşünebilirim. (Yani otobanda Biscuit'i ve UBaykal'ı geçecek bir makina olsun :mrgreen: )

Motorumu övmek gibi olmasın müsait yolda anında 200KM'ye çıkıyor. Toprak yolda da hiç sarsıntısız rahatça gidebiliyor.

İstenirse yan çanta ve Topcase takılabilir. Direk dünya turuna çıkabilirsiniz. :)

İsteyenlker bayramdan sonra motoru görebilirler.

0KM fiyatı plaka dahil 14.500 dür.

dl650.jpg

dl6503.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı satışlar tarkancım, sende satış kervanına katıldın ha :)

tarkan sen de ha. var ya bu bulaşıcı galiba. herkes bir anda motorları satışa çıkardı. hepimize hayırlı olsun :)

Tarkan, hacI canavar gibi motorun var niye acele ediyorsun ki anlamadım. Ben racing makinelere tercih ederim senin motorunu şahsen. Param olsa düşünmeden alırdım. İlla satacağım diyorsan sen bilirsin ama bence o motor 6100 km. sürülüp bırakılacak makine değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, aynen sana katılıyorum. race in kralını verseler bu motora değişmem... :cat:

tar-kan, abi akılınımı kaybettin gül gibi motoru satıpta o yarış motoru alacan.abi enduroyu çok ararsın

Hayırlı satışlar tarkan,

Millet sendeki gibi bir motor hayalleri kurarken, sen başka makinayı
düşünüyorsun. Merak ediyorum; en sonu ne bu motor dünyasının?

Bir sürü de zarar olur herhalde. Off, off satılır mı bu be.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tar-kan, abicim makine muazzam anlatmaya övmeye gerek yok alan şanslıdır vallahi...
bu arada ChatnoiR, cenkmenderes, bırakın adamı yaww racing sevdasına kapılmış bizim gibi alsın alsınnn darısı biran önce sizin başınıza kankalarımmm

abicim hayırlı olsun :cat:

olum hepiniz de racingçi oldunuz çıktınız be kardeşim :p ben de bi racing alacam göreceksiniz mesela cbr2000 rrrrr filan varmı acaba :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
explorer, kanka yeni çıktı yavaşşşş rrrr 2500 var abicim

Süper Moderatör (BBRR)
her gönülde bir aslan yatar :)
hayırlı satışlar makul vede mantıklı bir fiat istemiş arkadaş ciddi alıcılara tavsiye ederim çok temiz bir motor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tarkancım sonunda kararını verdin ha :queen:
allah hayırlı müşteriler versin kardeşim :rendeer:
Bursaya giderken yanımdan hep f1 gibi uzamıştın
hele Uludağ zirveye tırmanışını hiç unutamayacağım
gece mudanyaya giderken seni GP de zannettim
neyse bu makinayı alacak arkadaşa hayırlı olsun
ben kefilim alacak olana
130887we.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
tarkanım yeni gördüm ilanını. valla motorda son nokta. dicek bişi yok. aynen dediğin gibi al motoru dünya turuna çık valla :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yazdıklarınızı şimdi okuyabildim.. Biz şu an ubaykal la adanadayız... öyle şeyler yazmışsınız ki satmaktan vazgeçeceğim valla :) Gerçi bir yanım hala satma taraftarı değil çünkü gerçekten çok memnunun motorumdan... Ama ben her sene değişik bir motora binmek istiyorum :) racing motora zaten daha öncede bindim...1996 yılında 1993 model FZR600 vardı... Kısa süre shadow 600 ve 125 cc cross motorlar da kullandım... yani anlayacağınız bu sene de yine racing düşünüyorum ama bakalım artık... acelem yok...önümüzdeki yaz günlerine kadar kullanabilirim...
kendinize iyi nakın, hepinizin bayramını kutlarım, ilk toplantıda görüşmek üzere.

kuzen delimisin yaw bende yeni gördüm ilanı tooobe tooobe ben senin bi kulağnı çekiiimde vazgeç bakim bu racing sevdasından.kampa filan gidiyorsun sen off-road adamısın sakın haa delilik yapma

abiler tar-kan beni otobanda geçemezse çatlar.. :)
Şaka bi yana Tarkan kafanı yorma uzun gezilerde değişe değişe kullanırız seninle bence de satma motoru. bende racing sende enduro kimin neye ihtiyacı olursa onu kullanır. Yüklenin arkadaşlar sattırmayalım... :)

OOOO ozzkan hoşgeldin. Arkadaşlar ozzkan Tarkanın Adanadan kuzeni benim de yakın arkadaşım. Ona da motosiklet virüsünü bulaştırdık. Kısa zamanda alacak.. hahahaha

Forumdan Uzaklaştırıldı
tar-kan, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz abicim ama sen gel yinedee gell...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo maşallah biscuit, ubaykal ....arakadaşlar yeni motorlarla yeni avatarlar oluşturulmuş hemen :)
biscuit arkadaşım çok masum bir poz vermişsin motorun yanında ... bak ümite hemen racing moduna geçmiş 40 yıllık racing ci gibi poz vermiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar