Satıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mzpanel6bv.jpg

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

yokmu arttıran dermişim abi satayımda yenisine geceyim artık Yokmu Mz seven birisi Ben mz için olurum zaten satarsam yine Mz alıcam :rendeer:

mz0yu.jpg

Resim koymasını sanırım ogrendım ama onceden cekılmıs bır resmını koydum yenı resimler eklerim. Bu arada ben fiyatı cokmu yuksek tutuyorum yada Mz 301 2001 ne kadar eder ortalama bu konuda bilgili arkadaslar bişeyler yazabilirlermi.[/img]

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Değer biçemem ama şu piyasada fiyat biraz fazla gibi...

arkadasım sımdı ben bunu almak ıstıyorum yalnız bu pıyasada verebılecegım en ıyı rakam :farao: 1500 ytl valla kızmak darılmacak yok

haklısın belkıde motor senın ne ıstesen bırsey dıyemem ama bende ılk motorumu sıfır alıp harap etmektense once bunda deneyım yasamak ıstıyorum o yuzden yanı

boltonboy' Alıntı:
ama bende ılk motorumu sıfır alıp harap etmektense once bunda deneyım yasamak ıstıyorum o yuzden yanı

İyi konusuyorsunda yaşamakda istiyorsun Ozaman hatırlatmak isterim bu satmak istediğim motoruda harap edemezssin. İlk motor alacagım diyorsun Mz 301 sanırım sana harap edebilecegin bir motor gibi gorunmus ama motorun üzerine binince sana bunu harab edebilrmisin diye sormak isterdim. Bence öncelikle daha iyi bilen bir arakadasa danısman gerekir. Saygılar :rendeer:

o fiyata sıfır motorlar var mz olsa neolur 4 yaşında çoooooooooook fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar