Satılan (Görsel) Mod. Apache'M

arkadaşlar TVS Apache topiğindeki arkadaşlar bu motorun yapılışında bi çok evreyi gördüler sadece yapılmış hallerini yollayacağım sorular olursa cevaplarım bide yorum yaparsanız sevinirim anket açacaktım ama satılmış motora anlamsız olur diye açmadım sizce nasıl yapmışım Apache'mi:salut:
saygılar...:rendeer:

İyi seyirler....

güzelmiş.. güzelmiş.. farın içindeki yuvarlak parkı bi ben yapamadım :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok karizma olmuş be :)

nasıl yapılıyor ne lazım bilmiyorum nette varmı bunu anlatan bi site ? benm windy e bi dene çakayım :bounce:

anlatılacak birşey yokki.. eğer park ampulleri sende şarj dinamosuna bağlıysa aküden ya da kontaktan direk elektrik alacaksın..
yok aküden elektrik alıyorsa parklar direk parklara bağlayacaksın farın içine ya silikon ya da japonla yapıştıracaksın bu kadar.:cat:

5 ya da 10 lira..
adet olarak ya da çift olarak satılıyor farın içinde müsait olan ne kadarsa ölçüp ölçüye göre ya da o ölçüye yakın alacaksın araba aksesuarcılarında mevcut adı Angel Eyes şansıma bendeki tabir yerindeyse cuk oturdu :mrgreen: yapıştırmadım bile :queen:

valla ben egzostlara bittim cok hoş olmuş nezamandır aklımda böyle birşey yapmak vardı sesi nasıl acabaa artıları veya eksileri varmı;??

Güzel olmuş allah kaza bela vermesin....

tşkler..:rendeer:

Kuyruk çok hoş duruyor :) Ama çift egzoz yakışmamış bence :S

tşkler abi.. egzosa gelince zevkler ve renkler olayı:wiinkk: haklı olabilirsin ama :silent::mrgreen:

valla ben egzostlara bittim cok hoş olmuş nezamandır aklımda böyle birşey yapmak vardı sesi nasıl acabaa artıları veya eksileri varmı;??

ses olarak tek egzostan çok farkı yok.. örnek vereyim misal tek egzos 10 db veriyorsa çift 13 db ses verir..
artı olarak motorun gidişi oldukça iyi oldu bu şaşırttı beni millet gitmez demişti.. belkide katalizörü iptal ettiğimden gidişi artmış olabilir kısaca oldukça seri oldu devir baya hızlı yükseliyordu:mrgreen:

Son düzenleme:
Dostum emeğine sağlık, ama sizin oralarda "ayna" kullanılmıyormu? Gerek olmuyormu yoksa ? :)

CBA

yapma yaa kusura bakma kardeş bende ilaç gibi kazasız belasız bin demişim.Neyse yaa hayırlısı yenisini alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar