Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 100cc cup aldım fakat bir tek şase numarası var ilk sahibi kim o da belli değil ben 4 veya 5. sahibiym. Asıl sorum şu bu motora ruhsat ile plaka çıkartmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim ?
Ruhsat ve plaka cikartmak istiyorum dedigine gore noter satisini almadigin bir motor , ruhsat plaka yi cikarmanin tek ve zor yolu motorun suan kimin uzerime ise onu bulup satisini Noterden alip ,olan vergi borclarini odeyip , muayenesini yaptiririp cikarirabilme ihtimalin var sanirim ...kötü ve muhtemel seneryo motor calinti felan cikar sana patlar olay
Merhaba arkadaşlar 100cc cup aldım fakat bir tek şase numarası var ilk sahibi kim o da belli değil ben 4 veya 5. sahibiym. Asıl sorum şu bu motora ruhsat ile plaka çıkartmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim ?
Daha önce ruhsatı var mıydı?Daha önce tescil ettirildiyse elinizde noter satışını gösteren belge olmalı , yoksa sizin sahibi olduğunuzu gösterir bir belge olmadan ruhsatını çıkarmanız mümkün değil.. Kısaca motor kimin adına tescilli ise o kişi ruhsat çıkarttırabilir.