Sarp Erem için Facebook da grup kurdum..!

13 Ekim günü Beşiktaş'ta iki farklı taksi tarafın' dan insanlık dışı bir şekilde ölüme terk edilen motosiklet sevdalısı Sarp Erem için Sarp EREM e destek verecek 1 milyon motorcudan fazlası olmalı..! http://www.facebook.com/group.php?gid=6902038459 adında grup kurdum.
28 Kasım günü Sarp Erem duruşmasına gittiğimizde topu topu 15 motosiklet tutkunu arkadaştık.Milyonlarca motosiklet sevdalısının olduğu ülkemizde bu çok komik bir rakamdı.Hafta içi olması dolayısıyla çalışan biçok arkadaşımızın da olduğunu düşünerek bu sayının normal olduğunu düşünenler vardı tabii, ama ben daha farklı umduğumu söylemeliyim.Böyle hassas olaylarda motosiklet kullanıcıları yada tutkunlarını butarz etkinliklerde daha doğrusu amacı olan faydası olan faaliyetlerde görememek beni ve orada bulunan arkadaşlarımı üzmüştü. Tek web sitesi yöneticisi sahibi olarak ben orada hazır bulundum diğer web site yöneticileri2 nin de orada bulunup ortak haraket etmek ileride olabilecek Motosiklet Kazalarının önüne geçebilmek adına birtakım şeyleri yapma isteğim vardı. Maalesef ve üzülerek belirtmek isterimki bu düşüncelerim boş çıktı ve hayal kırıklığına uğradım.
Butür insanlık dışı kazalara karşı toplumu bilinçlendirmek adına, motosiklet lerin farkedilmesi adına boş konuşmalar dışında somut bişeylerin yapılamaması biçok arkadaşımı üzdüğü gibi benide sonderece üzmektedir.
Ortak haraket etmek adına ve motosikletlerin fark edilmesi adına birtakım girişimlerde bulunulması özellikle basını bilgilendirmek ve bu olayları basına yansıtabilmek adına web siteleri' nin ortak haraket etmesi gerektiği kanaatindeyim.
Ben bu konuda fikir birliği yapılması özellikle web site yöneticileri ile biraraya gelerek bu konuyu tartışmak ve elimizden geleni yapma taraftarıyım.Küçük yada büyük atılacak hertürlü adımın arkasındayım.Düşündüğüm tasarlamaya çalıştığım kamooyunu bilgilendirmek adına bazı projelerim var benim gibi düşünen bu konuya önem veren arkadaşlarımın fikirlerine, desteklerine de ihtiyacım var. Bu konuda beni yanlız bırakmayacak en azından düşünceleriyle ve yazılarıyla beni destekleyecek arkadaşlarımı bekliyorum.
Motosiklet kazalarına karşı motosiklet sevdalısı tüm arkadaşarımızı Sarp EREM e destek verecek 1 milyon motorcudan fazlası olmalı..! http://www.facebook.com/group.php?gid=6902038459 bu gruba bekliyorum.

İyi bayramlar ve iyi tatiller.

Kazasız keyifli sürüşler dikerim...
Saygılarımla

ikiTekerim

Olay kötü bir olay

Düşünce güzel bir düşünce

Yeni bir trafik kanunu arefesinde ne biz ne de bizim gibi düşünenlerin bi şekilde biraraya gelişleri kafi olmayacaktır.

Ancak resmi gruplar olan dernek ve odaların göstereceği faaliyetler oldukca yapıcı sonuçlar doğurabilir.

Bunedenledir ki bizde desteğimizi olaylara değil çözümlere vererek çözümsüzlük darboğazından çıkabiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamamdır..
25 karaktersiz..

bende katıldım ve davet ettim arkadaşlarımı.umarım faydamız olur...

Katılım gösteren destek olan herkese teşekkür ediyorum.
Sizlerden birbaşka isteğim var..!
Bireyler olarak hepimizin elinden bişeyler gelir bu sitede birbaşka web sitesinde yada kişisel bloglarınıza kendi düşüncelerinizi kendi fikirleriniz olması gerekenleri derleyip toparlayarak bunu yazı haline getirin ve altına imzanızı atın.
Neden; bir kişi dahi bu yazıyı okusa biliçlense trafikte bizlere faydası olacak.
En azından duygularımızı ifade edebilir ve google ve benzeri arama motorlarında insanların ilgisini çekebilecek konular olmuş olur.
Saygılarımla

facebook dan baska bi aktivite de olabilirmi ben uye degilimde

Katılım gösteren destek olan herkese teşekkür ediyorum.
Sizlerden birbaşka isteğim var..!
Bireyler olarak hepimizin elinden bişeyler gelir bu sitede birbaşka web sitesinde yada kişisel bloglarınıza kendi düşüncelerinizi kendi fikirleriniz olması gerekenleri derleyip toparlayarak bunu yazı haline getirin ve altına imzanızı atın.
Neden; bir kişi dahi bu yazıyı okusa biliçlense trafikte bizlere faydası olacak.
En azından duygularımızı ifade edebilir ve google ve benzeri arama motorlarında insanların ilgisini çekebilecek konular olmuş olur.
Saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar