sarnıç buluşmamız...(Fotoğraflar..)

Evet arkadaşlar sarnıç buluşması çok güzel geçti...Hele ortam çok güseldi.Çamların arasında güzel bir gece geçirdik.Terales arkadaşımızın sayesinde böyle güzel bir yeri görmüş olduk.Ona burdan tüm orda olan arkadaşlar adına teşekkürler ediyorum :cat: Biralarımızda çok güseldi buz gibi bol köpüklü :cherry: Bu arada ucuzluğuda çok güzel fıçı bira 2 lira gayet ucuz:cat:

Buluşmamızdan bir kaç resim devamı vardır umarım:cat:
ssa507391ar.jpg

ssa507406js.jpg

ssa507413fq.jpg

ssa507422oj.jpg

ssa507434ku.jpg

Bana bu kadar ulaştırıldı.Daha gelirse dewam ederiz :bounce:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hocam helal olsun eğlenin, en kötü günleriniz böyle geçsin. Ama mümkünse şu içki olayını geri plana alın ne bileyim çektiğiniz fotolarda yer almamasını sağlayın. İçki ve araç kullanımının bağdaştırılmasına izin vermeyin. Hastaneler kafasını, gözünü yarmış motorcu kardeşlerimizle dolu. Lütfen biraz daha dikkat, teşekkürler.

Bu Sicaklarda En İyİsİnİ İcmİsİnİzzz ... Paylasim Icin Tesekkurler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol tornedo... hepsi çok güzel çıkmış :)

yarasın ayarında içmesini bilene. çocuk değiliz değil mi.
trafik bile belli miktara kadar normal karşılıyor. içki karşıtlığı yapmanın kimseye faydası yok. içki içmek kötü değil sarhoş olup çevreye ve kendinize zarar vermek kötü.

tornedo tşk ederim kardeşim ayrıca geceyi düzneleyen tarales abiye tşk ederimm inş bidahakine bende gelecem sevgi ve saygıyla kalın
BURAK

gupilya' Alıntı:
yarasın ayarında içmesini bilene. çocuk değiliz değil mi.
trafik bile belli miktara kadar normal karşılıyor. içki karşıtlığı yapmanın kimseye faydası yok. içki içmek kötü değil sarhoş olup çevreye ve kendinize zarar vermek kötü.
:cat: :cat: :cat:

orada gördüğünüz içki diye adlandırdığınız şey koca bir gecenin tek eğlencesi tek şişe ile sınırlı ve mevcut şişelerin bitmesinden sonra hareket gece yarısı 02 30 resimlerin çekildiği saati dikkate alacak olursak aradaki saat farkı birer türk kahvesi ve uzun bir sohbetten sonra çok tatlı bir hızla ( saatte 40 km civarı ) grup halinde dağılacak ve tüm arkadaşlarım evine varınca birbirini haberdar edecek kadar disiplinli bir grubu etkilemiyecektir düşüncesindeyim ( bu açıklamayı yaptığıma hala inanamıyorum kime neyi anlatıyorum ama yinede forumun amacı bilgi sahibi olmak bende elimden geleni yaptım ) bir arpa suyuyla devrilen arkadaşlar zaten aramızda değillerdi olsada onlar için herzaman bir aracımız ( x5 cipimiz var ) umarım açıklamam faydalı olmuştur

APV41' Alıntı:
orada gördüğünüz içki diye adlandırdığınız şey koca bir gecenin tek eğlencesi tek şişe ile sınırlı ve mevcut şişelerin bitmesinden sonra hareket gece yarısı 02 30 resimlerin çekildiği saati dikkate alacak olursak aradaki saat farkı birer türk kahvesi ve uzun bir sohbetten sonra çok tatlı bir hızla ( saatte 40 km civarı ) grup halinde dağılacak ve tüm arkadaşlarım evine varınca birbirini haberdar edecek kadar disiplinli bir grubu etkilemiyecektir düşüncesindeyim ( bu açıklamayı yaptığıma hala inanamıyorum kime neyi anlatıyorum ama yinede forumun amacı bilgi sahibi olmak bende elimden geleni yaptım ) bir arpa suyuyla devrilen arkadaşlar zaten aramızda değillerdi olsada onlar için herzaman bir aracımız ( x5 cipimiz var ) umarım açıklamam faydalı olmuştur[/QUOSayın abim bundan 15 dakika önce kadar falan kulaklarının çınladığı oldu mu?:queen: Bu arada makinenin yeni adını hürrem sultan olarak değiştirdim.:)

güzel bir akşam üstü geçirdim

kahkahaların bir yudum suyun verdiği hazı hissettirdiği anları , sıla hasretinin bittiği anlardaki duyulan sevinçi bana yaşatan herkeze teşekkür ederim

İyi vakit geçirmişsiniz arkadaşlar.Keşke yanınızda olabilseydim.

Fotolar racona uygun olmuş. :p Motorcu adamın içkisi biradır. :) İki biradan kimseye zarar gelmez. :mrgreen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Arkadaşlar sizdeki bu savunma içgüdüsüne hayranım. Ben size içmeyin demedim. İçin, güzelleşin bu sıcak günlerde bizde içiyoruz. Ama içki ile araç kullanımını bağdaştıracak pozlar vermeyin. Bu forumdaki herkes aklı başında bahsettiğiniz önlemleri alan, alabilecek insanlar mıdır? Sonu kötü bitecek bir özendirmeye mahal vermeyin demek istiyorum. İçtiniz, eğlendiniz gözümüz yok hatta en kötü gününüz olsun diyorum reklamını yapmayın, ne olacak. :cat:

gece çok güzeldi arkadaşlar eğlence güzeldi muhabbet güzeldi ömer abinin askerlik anıları daha da güzeldi :cherry:

tebrik ederim güzel eğlenmişsiniz,çalışmıyor olsaydım çok istiyordum gelmeyi,umarım tekrarı olur:cherry:

Ya ben yine gelemedim. Ama bu tür buluşmalarınıza katılmak, şimdiden sizlerle tanışmak ve motosiklet ve motosiklet kullanımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum. Motosikleti seneye alabileceğim ama aldığımda kara cahil başlamayayım değil mi :) Neyse en kısa zamanda tanışmak dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar