Şarköy'de pansiyon tavsiyesi?

Biz geçtiğimiz yaz senin verdiğin güzergahtan gitmiştik Engin, otobandan ayrıldıktan sonra Şarköy'e kadar keyifli virajları olan bir yoldan gideceksin; bu mevsimde ne durumdadır bilmiyorum ama, ayçiçekleri harika bir görüntü oluşturuyordu. :)

İşte o yoldan bir kare :

Soğuk ve yağış için önlemini iyice al bence, yol koşullarında da dikkatli ve kazasız belasız bir sürüş dilerim. :)

Biz geçtiğimiz yaz senin verdiğin güzergahtan gitmiştik Engin, otobandan ayrıldıktan sonra Şarköy'e kadar keyifli virajları olan bir yoldan gideceksin; bu mevsimde ne durumdadır bilmiyorum ama, ayçiçekleri harika bir görüntü oluşturuyordu. :)

İşte o yoldan bir kare :

Soğuk ve yağış için önlemini iyice al bence, yol koşullarında da dikkatli ve kazasız belasız bir sürüş dilerim. :)

Teşekkürler..Valla şu an sanırım oralar buz kaplıdır.. O ayçiçeklerinin yerinde haylaz rüzgarlar esmektedir :)
Kendimi de test etmiş olacağım böylece, benim için epey iyi bir yol olacak diye düşünüyorum açıkçası..Bir de Şarköy şaraplarını düşünüyorum :)

Siz nerede kalmıştınız peki?

Biz konaklamamıştık, 1 saat kadar kalıp Didim'e kadar sürecek olan güzergahımıza devam etmek üzere yola çıkmıştık.
Yola çıkmadan tahin pekmez ye bari biraz. :)

Biz konaklamamıştık, 1 saat kadar kalıp Didim'e kadar sürecek olan güzergahımıza devam etmek üzere yola çıkmıştık.
Yola çıkmadan tahin pekmez ye bari biraz. :)

Anladım.. Tahin-pekmezi yemekten ziyade üstüme baıma sürsem daha etkili olur herhalde :)

Üstad perşembe saat kaçta yola çıkmayı düşünüyorsun ?

Yolun 5 saat civarı süreceğini tahmin ederek saat 9 gibi çıkarım herhalde..Daha erken olursa buzlanma riski artacaktır diye düşündüm. Belki 1 saat daha erken çıkarım net değil henüz. Hayırdır?

Yolun 5 saat civarı süreceğini tahmin ederek saat 9 gibi çıkarım herhalde..Daha erken olursa buzlanma riski artacaktır diye düşündüm. Belki 1 saat daha erken çıkarım net değil henüz. Hayırdır?

Şarap deyince bir anda gözüm döndü. İşleri toparlayabilirsem belki diye düşündüm, ama önce hanımdan izin alma safhasını geçmemiz lazım.

engin abi sen sorunu çözmüssün ama benim kamyon köşkünde ben seni ağırlardım.... rebosta 2 katlı yatak internet uydu mevcuttu...

Engin öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim..

Israrla tek başına gitmek istediğini yazmışsın, yapmak istediğinin bir gezi,bir kaçış yada ne bileyim bir kafa dağıtma yolculuğu olacağı belli ama TEK başına gideceğin için çok çok ama çok dikkatli ol ben o tarafa yolculuğumu en son ekim ayında yapmıştım hoş gerçi bende tek gitmiştim ama hava şartları bugüne göre daha iyiydi..
Yol hakkında çok fazla söylenecek bişey olduğunu düşünmüyorum temiz güzel bir yol fakat yine tehlike yok denemez ama keyif alacağın bir yolculuk olacağı belli.

Ben elif pansiyonda kalmıştım fena sayılmaz üstelik fiyatlarıda makul şaraplardan mutlaka tatmalısın :queen: :queen: bence saat dokuz yolculuğa çıkman için güzel bir saat ahaste aheste gidersin şurada dur şu güzel burada dur bu güzel demek istemiyorum çünkü bence durmak istediğin yer en güzel olanıdır. Bir program dahilinde hareket etmek bazen beni sıkıyor belki sende öylesindir :wiinkk:..
Bende tek başıma kaçmıştım oralara 2 gün kalıp döndüm umarım yapacağın yolculuk sana istediğin şeyi verir beni bir nebze olsun rahatlatmıştı...

Sana şimdiden iyi yolculuklar dikkatli ol bende gelmek isterdim demiyorum çünkü açık açık yazmışsın TEK BAŞINA GİTMEK İSTİYORSUN...

Heeee unutmadan dönüşte senden gezi topiği açmasan bile çekeceğin güzel manzaraların fotoğraf topiğini bekliyoruz..

Şarap deyince bir anda gözüm döndü. İşleri toparlayabilirsem belki diye düşündüm, ama önce hanımdan izin alma safhasını geçmemiz lazım.

:) Bir dahakine birlikte gideriz o halde..Ben keşfimi yapayımda önce :wiinkk:

engin abi sen sorunu çözmüssün ama benim kamyon köşkünde ben seni ağırlardım.... rebosta 2 katlı yatak internet uydu mevcuttu...

Saol Ramazan'cım..Düşünmen yeter :rendeer:

Engin öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim..

Israrla tek başına gitmek istediğini yazmışsın, yapmak istediğinin bir gezi,bir kaçış yada ne bileyim bir kafa dağıtma yolculuğu olacağı belli ama TEK başına gideceğin için çok çok ama çok dikkatli ol ben o tarafa yolculuğumu en son ekim ayında yapmıştım hoş gerçi bende tek gitmiştim ama hava şartları bugüne göre daha iyiydi..
Yol hakkında çok fazla söylenecek bişey olduğunu düşünmüyorum temiz güzel bir yol fakat yine tehlike yok denemez ama keyif alacağın bir yolculuk olacağı belli.

Ben elif pansiyonda kalmıştım fena sayılmaz üstelik fiyatlarıda makul şaraplardan mutlaka tatmalısın :queen: :queen: bence saat dokuz yolculuğa çıkman için güzel bir saat ahaste aheste gidersin şurada dur şu güzel burada dur bu güzel demek istemiyorum çünkü bence durmak istediğin yer en güzel olanıdır. Bir program dahilinde hareket etmek bazen beni sıkıyor belki sende öylesindir :wiinkk:..
Bende tek başıma kaçmıştım oralara 2 gün kalıp döndüm umarım yapacağın yolculuk sana istediğin şeyi verir beni bir nebze olsun rahatlatmıştı...

Sana şimdiden iyi yolculuklar dikkatli ol bende gelmek isterdim demiyorum çünkü açık açık yazmışsın TEK BAŞINA GİTMEK İSTİYORSUN...

Heeee unutmadan dönüşte senden gezi topiği açmasan bile çekeceğin güzel manzaraların fotoğraf topiğini bekliyoruz..

Teşekkürler..Dikkatli olacağım elbette..Zaten amacım gaza basmak değil, uzağa gitmek..Plan yok..Google maps'te şuradan şuraya gitmek istiyorum dedim o rotayı verdi, hiç bakmadım bende, direk onu takip edeceğim :)
Hayat izin verirse gitmeme çektiğim fotoğrafları paylaşırım tabii ki :)

dönerken şarap al.
damacana ile.

Almam mı? Haftasonunu ayarla sen..Ama damacana taşıyacak yerlerim dar,(motorda yani :) ) şimdilik şişeyle idare et birader :mrgreen:

Perşembe dedim ama Cuma gününe kalacak herhalde, yarın hasta ziyareti yapmam gerek..Bir arkadaş ayak parmağını kırmış..Gitmem gerek ona kesin..Anladın sen onu :wiinkk:

Bu aralar havalar iyi olcakmış, bazı günler sisli falan. Gitmeden önce haber ver, uygun olursam buluşuruz.

bende izmite gitmeye karar verdim. herkes kaçıyor tek başına biyerlere hayırdır inşallah:)

Önümüzdeki hafta, haftaiçine kaldı. Ayarlayamadım bir türlü zorunluluklarımı. Neyse, önümüzdeki haftaiçi Şarköy Öğretmenevi'nden bağlanırım size artık :)

iyi yolculuklar Engin.
bende kollamaktayım bir boşluk bulsam Bursa'ya doğru uzanacağım.gitmişken birde Uludağ'a çıkayım etleri kızartayım diyorum.nasıl olsa İstanbul'a kar filan yağdığı yok Bursa'da görmüş oluruz vesileyle.:p
nisan 2.haftası izine çıkmayı düşünüyorum şöyle Çanakkale-izmir yapmaya niyetim var kısmet bakalım.

Bu planlamam ancak yarına kısmet oldu :)
Onda da motor yerine arabayla gideceğim, tek başıma yerine 5 arkadaş birlikte gideceğiz.

İşler biraz karıştı yani :)

Neyse motor için de test etmiş olurum güzergahı bu vesileyle..
Fotoları paylaşırım buradan da..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar