Şarköy'de pansiyon tavsiyesi?

Arkadaşlar aranızda o bölgede oturanlar varsa ben bir iki gün içerisine İstanbul-Şarköy yoculuğu planlamaktayım..
Oraya gidince kalacak yer önerilerinize açığım :)

Ucuz fiyatlı bir pansiyon tavsiye edebilirseniz sevinirim.

Belki Tekirdağ MT'den oraya vardığımda beni gezdirmek isteyenler de olabilir tabi ona da açığım :mrgreen:

Alakadar olanlara şimdiden teşekkürler.

Tekirdag da yazlığımız var orada olsam gel derdim ama neyse elif pansiyon var sahilde 2 tane pansiyon var onlara gidebilirsin öğretmenevi var ama bildigim kadarıyla Kartsiz girilmio bayağı pansiyon var merak etme fiyatlarida iyi

Tekirdag da yazlığımız var orada olsam gel derdim ama neyse elif pansiyon var sahilde 2 tane pansiyon var onlara gidebilirsin öğretmenevi var ama bildigim kadarıyla Kartsiz girilmio bayağı pansiyon var merak etme fiyatlarida iyi

Aha öğretmenevi aklıma gelmemişti hiç. Ben öğretmenim zaten :)

Konaklama sorununu çözmüş olduk. Öğretmenevinde kalacağım..

Gezi plan güzergahım ise aşağıdaki linkte mevcut.
Tıklar ve sizin oturduğunuz yerlerden geçiyor ise hava ve yol durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Yolculuğa perşembe günü çıkmayı planlıyorum.

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...40.869911,28.070068&spn=0.965767,2.705383&z=9

Hocam hayırdır kış vakti,müsait olursam yol arkadaşlığı yapmak isterim,

aman dikkat edin gizli buzlanmaya karşı..

Son düzenleme:
öğretmen evinde yer bulursunda zaten. mevsimi olmadığından in cin top oynuyodur heryerde. ayrıca hemen hemen her yerde pansiyon var ve fiyatlarda benzer. bi tane war adını hatırlamıorum ama, merkeze girdikten sonra yapı kredi atm sinin ordan, köftecilerin ordan devam edince sağda görürsün mutlaka. orası biraz daha ucuzdu. aklında olsun. hemen sahilin bir arka paralelindeki caddede

Aha öğretmenevi aklıma gelmemişti hiç. Ben öğretmenim zaten :)

Konaklama sorununu çözmüş olduk. Öğretmenevinde kalacağım..

Gezi plan güzergahım ise aşağıdaki linkte mevcut.
Tıklar ve sizin oturduğunuz yerlerden geçiyor ise hava ve yol durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Yolculuğa perşembe günü çıkmayı planlıyorum.

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...40.869911,28.070068&spn=0.965767,2.705383&z=9
Hocam hava 8-1 derece arası olacakmış gitme sebebiniz av falanmi gezmekmi

neden olmasın,organizasyonlarına katılmak kısmet olmadı vesileyle tanışmış oluruz.:)

Çok teşekkür ederim.. Haddime değil bunu söylemek ama bu yola tek gitmem gerekli. Başbaşa kalmam lazım kendimle biraz. Çok özür dilerim bunu için..Cidden tek gitmem lazım dostum..Teklifini unutmayacaım ama :)

aman dikkat edin gizli buzlanmaya karşı..

Evet, oldukça yavaş gideceğim sanırım.

öğretmen evinde yer bulursunda zaten. mevsimi olmadığından in cin top oynuyodur heryerde. ayrıca hemen hemen her yerde pansiyon var ve fiyatlarda benzer. bi tane war adını hatırlamıorum ama, merkeze girdikten sonra yapı kredi atm sinin ordan, köftecilerin ordan devam edince sağda görürsün mutlaka. orası biraz daha ucuzdu. aklında olsun. hemen sahilin bir arka paralelindeki caddede

Konaklama tamamdır. O mekanı da not aldım. Şu yollar hakkında ilk ağızdan bilgi öğrensem harika olacak.

günübirlik takılmak isteyen olursa engin arkadaşımızı marmara ereğlisine kadar yalnız bırakmayabiliriz :) 100 km, orada öğlen yemeği yiyip geri dönebiliriz ... ama benim durum yarın akşam belli olur

estağfurullah dostum,bu iki teker sevdası bizde olduktan sonra her zaman her yerde karşılaşabiliriz.sana iyi yolculuklar,sorunsuz,keyifli sürüşler,

abi şimdiden iyi yolculuklari ,
oranın havası biraz farklı , bazı yerler nedense hava durumunda verilen değerlere göre daha düşük hissediliyor. rüzgar ise cabası ,
bu mevsimde oraların ıssız olması iştah kabartıyor ama yine de bilgi alırken herşeye de hazırlıklı olmakta fayda var. iyi dinlenceler...

Hocam giddiğiniz güzergaha baktım en rahat ulaşacağınız yol ucmakdereden bu mevsimde gidilmez zaten tek dikkat edeceğiniz yer otobandan çıkıp şarköy yoluna girince yol çok fazla viraj vardır orada dikkat edin yolla ilgili başka sorun olacağını düşünmüyorum

günübirlik takılmak isteyen olursa engin arkadaşımızı marmara ereğlisine kadar yalnız bırakmayabiliriz :) 100 km, orada öğlen yemeği yiyip geri dönebiliriz ... ama benim durum yarın akşam belli olur

Selim'cim tek gitmek istiyorum bu sefer..Ondan gezi başlığı açmadım zaten..Gidip geleyim bir, sonra sıkılacaksın benden sen :) Geçen yaz senin ameliyat işlerin olmasaydı nereleer gidecektik..

estağfurullah dostum,bu iki teker sevdası bizde olduktan sonra her zaman her yerde karşılaşabiliriz.sana iyi yolculuklar,sorunsuz,keyifli sürüşler,

Çok teşekkür ederim, ilk fırsatta, ilk geide görüşeceğiz :)

abi şimdiden iyi yolculuklari ,
oranın havası biraz farklı , bazı yerler nedense hava durumunda verilen değerlere göre daha düşük hissediliyor. rüzgar ise cabası ,
bu mevsimde oraların ıssız olması iştah kabartıyor ama yine de bilgi alırken herşeye de hazırlıklı olmakta fayda var. iyi dinlenceler...

Saolasın. Havanın aşırı olacağına eminim zaten. Derdimde o zaten :)

Hocam giddiğiniz güzergaha baktım en rahat ulaşacağınız yol ucmakdereden bu mevsimde gidilmez zaten tek dikkat edeceğiniz yer otobandan çıkıp şarköy yoluna girince yol çok fazla viraj vardır orada dikkat edin yolla ilgili başka sorun olacağını düşünmüyorum

Şimdi uçmakdereyi boşverip verdiğim linkteki yoldan gideceğim yani değil mi? onaylıyorsunuz yani? Yanlış anlamayayım da :)
Enduro olsaydı altımda Uçmakdereyi atlamazdım ama bir kere yazın geçmiştim çocukken, hala hafızamda oralar :)

Son düzenleme:
Hayırlı yolculuklar olsun. Ben bu havada motorla bakkala markete bile giderken 10 kere düşünüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar