Sarışınıma kavuştum :)

Sky ben sadece rengi açısından bunu aldım aynısının kırmızısı da var ankarada. Sahibinden de görebilirsin, onun sahibiyle de görüştüm. O da temiz durumda idi. İstersen bakabilirsin. Belki bir gün kısmet olur beraber de gaz açarız :)

Evet o motor da aklımda.Bu hafta içinde bakacağım birkaç motordan birisi de o olcak. Beraber gezmek de çok hoşuma gider açıkçası. Görüşmek üzere :cat:

Evet o motor da aklımda.Bu hafta içinde bakacağım birkaç motordan birisi de o olcak. Beraber gezmek de çok hoşuma gider açıkçası. Görüşmek üzere :cat:

Belki araştırmışsındır ama ben kısaca bildiğimi söyleyeyim. Sahibi inşaat müh. Amasyada çalışıyor. Hava iyi olduğu zamanlarda motorla da gidip geliyor. Yani motor kmsini uzun yolda yapmış. Bu ayın başında 12000 bakımı yapıldı. (Yağ, yağ filt, benzin filt, hava filt, bujiler hepsi değişmiş) Bakımla ilgili 5 kuruş masrafı yok. Lastikleri 2007 orjinal. Bu sezon da kullanılır sonra değişmek ister gibi geldi bana. (Benim motorun da 2007 orjinal sıkıntı yaratmıyor) Belki bi fikir verir :) Görüşürüz :)

Bu arada çok teşekkürler arkadaşlar...

arkadaşım hayırlı olsun bendede var bitane sarışın :) ama seninkinden bir yaş büyük, ablası diyelim.. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim:cat:

Belki araştırmışsındır ama ben kısaca bildiğimi söyleyeyim. Sahibi inşaat müh. Amasyada çalışıyor. Hava iyi olduğu zamanlarda motorla da gidip geliyor. Yani motor kmsini uzun yolda yapmış. Bu ayın başında 12000 bakımı yapıldı. (Yağ, yağ filt, benzin filt, hava filt, bujiler hepsi değişmiş) Bakımla ilgili 5 kuruş masrafı yok. Lastikleri 2007 orjinal. Bu sezon da kullanılır sonra değişmek ister gibi geldi bana. (Benim motorun da 2007 orjinal sıkıntı yaratmıyor) Belki bi fikir verir :) Görüşürüz :)

Bu arada çok teşekkürler arkadaşlar...

Hımm anladım,Lastik ve belki zincir masrafı açabilir. Ama halledilir onlar da. Yardımların için çok teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun motorun :rendeer:

Hayırlı olsun.. Aynı rengin 650cc liğinden kullanıyorum ben de. Kazasız sürüşler dileğiyle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kullanman dilegiyle :cat:
darsı başımıza:p

arkadaşım hayırlı olsun bendede var bitane sarışın :) ama seninkinden bir yaş büyük, ablası diyelim.. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim:cat:

Hayırlı olsun.. Aynı rengin 650cc liğinden kullanıyorum ben de. Kazasız sürüşler dileğiyle..

Hep sarışın istedim öyle de oldu çok mutluyum. Bir gün 650liğini de almak isterim ama şimdilik sarışınımla devam :)

hayırlı olsun güle güle kullanman dilegiyle :cat:
darsı başımıza:p

Amin diyelim Allah kaza bela vermesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan.baharda gezilerde görüşmek dileğiyle.

çok tatlı motor yaw ..inş bizede nasip olur güle güle kullan..:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar