Sarışınıma kavuştum :)

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Gerçekten çok şık duruyor motosikletiniz.Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle ..Hayırlı olsun :)

Güle güle kullanman dileğiyle.. Allah akza bela vermesin.. Ama ben bu tip motorları sevmiyim.. hyosung GT250R terciyimdir.. :) Tipi hoşuma gidiyordaa.. :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun çok temiz görünüyor, sarışın güzelmiş:mrgreen:

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... maşşallah çok güzel motor :cat:

Motosikleti
Hornet
Hayırlı Olsun..Allah Kazasız Belasız binmeyi Nasip Etsin:)
Bu arada Sarı Jant Şeritleride Güzel olmuş:mrgreen:

Hayırlı olsun o motoru ben de takip ediyordum. Size kısmetmiş :):):):cat: . Kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

Sky ben sadece rengi açısından bunu aldım aynısının kırmızısı da var ankarada. Sahibinden de görebilirsin, onun sahibiyle de görüştüm. O da temiz durumda idi. İstersen bakabilirsin. Belki bir gün kısmet olur beraber de gaz açarız :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------

güle güle kullan.benim de vardı, çok keyifli bir motor.7000 km. kullandım,ADANA-DATÇA(marmok)gittim geldim,yormadı.memnun kalacaksın.benden görüpte 1 ay sonra alan arkadaşım da da var,hala kullanıyor,19000 km.oldu.sadece bakımlarını yaptırıp sorunsuz biniyor.ADANA'dan sevgiler.

Ben de bir adanalı olarak doğru kararı vermişim o zaman :) Kısmet olursa biraz tecrübe kazandıktan sonra memlekete de gelmek istiyorum. Tabiki daha zamana ihtiyacım var :)

Güle güle kullanman dileğiyle.. Allah akza bela vermesin.. Ama ben bu tip motorları sevmiyim.. hyosung GT250R terciyimdir.. :) Tipi hoşuma gidiyordaa.. :):)

öteki türlü niye almadın süper sport mu ne diyolar onlaraaa

Valla bende bel fıtığı var super sport oturuş pozisyonu dolayısıyla rahatsızlık yarattı sonunda aynı özelliklere de sahip olan bu makina kısmet oldu arkadaşlar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------

Hayırlı Olsun..Allah Kazasız Belasız binmeyi Nasip Etsin:)
Bu arada Sarı Jant Şeritleride Güzel olmuş:mrgreen:

Çok teşekkür ediyorum en sevdiğim yanlarından birisi o şeritler. Gece harika görünüyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

Yorum yapan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Kazasız belasız günlerde bir yerlerde karşılaşmak üzere inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar