"....sari Yildiz...."

"....sari Yildiz...."

görülen lüzum üzerine silinmiştir....akalte

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte bu be abi...
ellerine yüreğine sağlık. mükemmel bir hikaye...

1 cevap 21 görüntüleme.
Ben bu konuya neden cevap yazılmadığını galiba biliyorum.

verende vermeyen de sagolsun. biz alacagımızı alalımda gerisi önemlli degil. eminim akalteke abimizde reyting peşinde degil ;)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yine tüylerimi diken diken ettin akalteke abi

Ellerine sağlık

Yani arkadaşlar!Hemen hepimizin askerde bir yakını var.Hangimiz dile getirebilir böyle bir acıyı.Bu millet senelerdir acılar içinde.Yemen'e giden ve dönemeyen askere yakılan yemen türküsü yüz senedir canlı.Milletimiz kayıplarından yürek yorgunu.Bu konu açıldığında boğazı düğümlenmeyen insan kalmadı.ALLAH sabır metanet versin hepimize.

Akalteke, yazılarını zevkle okuyoruz, ama sadece övgüyle bir işte ilerleme olmaz, insan yerinde saymaya başlar. Şimdi bir eleştiri yapalım (Evet, görüyorum. Bütün kılıçlar kabzalarından kavranmış, çekilmeye hazır ama bende ışın kılıcı var).
Şu son kısım var ya, hani annesinin sabahtan beri üzerinde olan huzursuzluk falan. O kısım çok klişe. Adeta finali bağıra bağıra söylüyor. Artık senden sürprizli finaller bekliyoruz :rendeer:

watercolours' Alıntı:
Şu son kısım var ya, hani annesinin sabahtan beri üzerinde olan huzursuzluk falan. O kısım çok klişe. Adeta finali bağıra bağıra söylüyor. Artık senden sürprizli finaller bekliyoruz :rendeer:

Yok canım, ben "askere kadar binecek" dediğinde anladım sonunu... :cherry:

Açıkçası ben üslubunu beğeniyorum. Bilinen bir öyküyü alıp yeniden de yazsa, yine benim hoşuma gider. :cat:

Dediğim gibi, kötü demedim (elim ışın kılıcının kabzasında, haberiniz olsun) :rendeer:

watercolours' Alıntı:
Akalteke, yazılarını zevkle okuyoruz, ama sadece övgüyle bir işte ilerleme olmaz, insan yerinde saymaya başlar. Şimdi bir eleştiri yapalım (Evet, görüyorum. Bütün kılıçlar kabzalarından kavranmış, çekilmeye hazır ama bende ışın kılıcı var).

Teşekkür ederim. Yapıcı olan her eleştiriyi Yıkıcı olan övgüye tercih ettiğimi belirterek vurgulamak istiyorumki.

"Ben yazar değilim..."

Burada sadece ama sadece sizlere içimi döküyorum. Belki biraz dramatik konular seçiyorum anlatırken ve bu konular her zaman karşılaşabileceğimiz durumlar olmasından dolayı tanıdıkta olabilir.
ama asla copy-paste değildir bunu size saygısızlık sayar (tüm motosiklet.net) tevessül etmem.

Okuduklarım benim, yazdıklarım sizindir istediğiniz yerini eleştirme ve fikir beyan eteme konusunda lütfen çekince göstermeyiniz.

saygılarımla

akalteke şimdi okudum

acayip duygulandım yav evde olsam oturup ağlarım :salut:

emeğime sağlık

camadan' Alıntı:
akalteke şimdi okudum

acayip duygulandım yav evde olsam oturup ağlarım :salut:

emeğime sağlık

Evet camadan değilmi ağlamak ne kadar insani bir olgu tipim müsait olmasada ben gerektimi ağlarım arkadaş.:salut: :salut: :salut:

Daha önce de yazdığım gibi,geçen konunuz hani babasını motor kazasında kaybeden çocuğu anlatan,okuyanlar bir cevap yazıp duygularını anlatabiliyor iken konu şehitlerimizle ilgili olunca okunsa da yazacak söz bitip,dile bile gelmesinden sakındığımız anlamını çıkartıyorum.

Eline,emeğine,kalemine,mürekkebine...sağlık akalteke abim.Büyüksün.Ama hep de ağlatma be abi.Böyle yazıları okumak çok güzel,ancak bir yerden sonra yerini tekdüzeliğe bırakıyor.Bazen içinde dramatize öğesi yoğun olan ama neşeli birşeyler de yaz bizler için.Bizlerle bu güzel yazını paylaştığın için teşekkür ederim :rendeer:

Abi hep güldürürdün ... Olmadı şimdi ama.. Fena dağıldım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar