Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende 2026 da almayacagım ama 2027 de almayı planaldıgım cogu kriterime uygun motoru favoriye alıyorum.

buradan satılma durumunu, piyasasını ve fiyat artışlarını takip ediyorum.

Benzer şekilde taşınmazlarda da bunu yapıyorum.

Geçen ay azar yetmiştik, birisi 200 favori var ama alıcı yok kaldırcam artık bu ne ya" tarzı başlık yapmıştı ilanına :D
Alacak olan direk arar , pazarlığı yapar , işine gelirse alır..

5 lira 10 lira pazarlığını yapar , adam inidirm yapacakmı diye beklemez.. 👍

Motosikleti
ADV 350
Hocam selamlar. Favori işi pek bişey çözmüyor. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi kimi kendi fiyatını takip için kimiside fiyatı öldürmeni ona göre mala konmayı bekliyor. Çok motor al sat yaptım. Şuan mt 07 satmaya çalışıyorum. Fakat altın kaynaklı heralde :) kimsede para yok ne hikmetse yada parayı faize gömdüler. Şuan ilandaki aracım 2949 görüntülenme 32 favori 34 mesaj almış. Bide nakit işi öldü gibi millet elindekini minimum nakitle takas etme derdinde... Önceden köydeyken büyüklerimiz bulgur verip kap kaçak alırdı takasla, motor piyasasıda aynı bu şekilde döndü. Yaz yakındır. Ortalık canlanmaya başlar.

Hocam selamlar. Favori işi pek bişey çözmüyor. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi kimi kendi fiyatını takip için kimiside fiyatı öldürmeni ona göre mala konmayı bekliyor. Çok motor al sat yaptım. Şuan mt 07 satmaya çalışıyorum. Fakat altın kaynaklı heralde :) kimsede para yok ne hikmetse yada parayı faize gömdüler. Şuan ilandaki aracım 2949 görüntülenme 32 favori 34 mesaj almış. Bide nakit işi öldü gibi millet elindekini minimum nakitle takas etme derdinde... Önceden köydeyken büyüklerimiz bulgur verip kap kaçak alırdı takasla, motor piyasasıda aynı bu şekilde döndü. Yaz yakındır. Ortalık canlanmaya başlar.
katılıyorum ya. sezonla da alakası var bence çok yağmurlu geçti ocak ve şubat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende 2026 da almayacagım ama 2027 de almayı planaldıgım cogu kriterime uygun motoru favoriye alıyorum.

buradan satılma durumunu, piyasasını ve fiyat artışlarını takip ediyorum.

Benzer şekilde taşınmazlarda da bunu yapıyorum.

Geçen ay azar yetmiştik, birisi 200 favori var ama alıcı yok kaldırcam artık bu ne ya" tarzı başlık yapmıştı ilanına :D
:ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen şans işi bence. Motoru ilana koyduğum hafta oturduğum mahalleden alıcı çıktı. Ona sattım gitti. Total 1 haftada 1700 kişi gördü, 65 kişi favoriye attı, 11 kişi mesaj attı.

Yanlız alıcı profilleri hiç beklediğim gibi değil. 180 yazığım motora "ReiS 130 NaKiT HeMeN NoTeR." yazanlar mı dersin, açıklamaya takas teklif etmeyin düşünmüyorum dememe rağmen takas olarak gelen hurda pcxler nklar mı dersin. İlan numarası atıp kaçanlar mı dersin. Bir de instagram sayfaları peydah olmuş. Sarı siteden değil direkt whatsapptan yazıyorlar. Cüzi miktara ilanınızı paylaşalım diyorlar.

Neyse bir şekilde sattık sırada alması var. O da ayrı bir sancılı süreç. Hadi aldık saklaması var. Var oğlu var, bu yaşta saçıma sakalıma ak düştü...
Ya bende şuan müsaitim iş güç olarak noterdir plakadır falan rahat rahat halletcem. Hepte hızlı motor sattım yani şerbetliyim normalde ama bu sefer tuhaf oldu. Belkide kader ikinci motoru almamı istiyor yani bazı şeylerde mesajdır😁

Son düzenleme:
650f i 400 küsür kişi favoriye attığında satılmamıştı, ilanı kaldırdıktan birkaç hafta sonra bi galerici arkadaş kendisine almak istediğini söyledi, istediğim fiyatı da verdi, o şekilde satmıştım. mesele favori değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu sıralar sarı site diye ilan sitesi açmayı planlıyorum...
Ne meşhur odu bee...
Logosu sarı olan siteyi sollar geçerim... ;)

650f i 400 küsür kişi favoriye attığında satılmamıştı, ilanı kaldırdıktan birkaç hafta sonra bi galerici arkadaş kendisine almak istediğini söyledi, istediğim fiyatı da verdi, o şekilde satmıştım. mesele favori değil.
Aman galericiler kadar kötü esnaf örneği ömrümde görmedim. İlk kez sizde duydum galerinin istediğiniz fiyatı verdiğini 😁 SS alayım hatta anı kalsın hayata karşı bir umut gibi iş resmen 😁

Aman galericiler kadar kötü esnaf örneği ömrümde görmedim. İlk kez sizde duydum galerinin istediğiniz fiyatı verdiğini 😁 SS alayım hatta anı kalsın hayata karşı bir umut gibi iş resmen 😁
aynı derneğe üyeydik arkadaşla, samimiyetimiz vardı, o yüzden kolay anlaştık. zaten fiyatların sürekli arttığı bir dönemdi. kendisi benden aldıktan 6 ay sonra 2 katından da yüksek fiyata sattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar