SARI RENKLİ BAJAJ PULSAR RS 200 Çaldıranlar Bir Baksınlar,,,

Arkadaşlar Çevresinde,,,

SARI RENKLİ BAJAJ PULSAR RS 200 çaldıran varmı????

Motor bugün sokaklarda gözükmeye başladı,

Motora yapılan muamele ÇALDIM PARA VERMEDİM CANINI ÇIKARTIRIM BİR KÖŞEYE ATARIM edasındaydı,,,

Çevrenizde İST CIVARINDA sarı renkte bajaj pulsar RS 200 çaldıran varsa,,,

İstanbul,,,Gaziosman Paşa,,,,SARIGÖL'de bulabilir,,,

fazla dolaşmadan sadece SİNEMA ARKASI,,,,,POSTANE ARKASI VE DERE İÇİ SOKAK'larda gezinirse veya buralarda beklerse zaten motoru önünden geçecektir,,,

Bir an önce inş bulunur sahibi,
Yoksa yazık olacak motora,,,

Süper zamanlama ;)

:rendeer:

Şu and bile halen geziyorlardır,,,

Butun güm NASIL BAĞIRTTILAR MOTORU benim canım yandı yahu :(

emin ol motorda ne lastık kalmıştır ve yakıt,,,

Kırık çıkık yoktu saat 8 de dukkanı kapatırken,,,

Bir an önce bulunur inş sahibi...

Dostum bundan haberım var,
fakat hiç den gelmedim plakasız pcx görmedim,,,

İnş denk gelirim,,,

ARAKDAŞALR GÖZÜNÜZ ÜZERİNDE OLSUN SERKAN ABİ GÖZZÜNÜZ SOKAKTA OLSUN BENDE GOP MERKEZ MAHALESİDNE OTUROYUM
EVE DÖNERKEN MOTORU GÖRDÜM ÜZERİNDE 2 APAÇİ VARDI YETİŞMEDİM ARABAYLA ÇIKTIK GECE 1/2 YE KADAR ARADIK BULAMADIK

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

POLİS O KADAR İLGİSİZKİ GERÇEKTEN VATAN HAİNİ YAPAR İNSANI O DERECE DUYARSIZ.

AKŞAM GOP EMNİYETE GİTTİM DEDİMKİ :
AMİRİM MOTORUM SARIGÖL VE ÇEVRESİNDE İKİ TANE ÇİNGENE ELİNDE GERZİYOR ARABAYLA YETİŞEMEDİK SİZ YARDIMCI OLUN ANOS GEÇİN DEDİM
POLİS: MOTOR SENİN Mİ
BEN: EVET BENİM
POLİS:RUHSAT SAHİBİMİSİN
BEN : EVET
POLİS : BİZ BAKICAZ
BEN : AMİRİM ANOS FALAN GEÇİN ADAMLAR GEZİYOR
POLİS : KAYDINIZ AÇILMIŞ ZATEN SİSTEMDE VAR TÜRKİYE GENELİNDE ARANIYOR
BEN : AMİRİM TÜRKİYE GENELİNİ BOŞ VER ARKA MAHALELERDE GEZİYOR 1 2 EKİP YÖNLENDİRSEN İŞ BİTİCEK
POLİS : GAZİOSMANN PAŞAYA BAKAN 2 EKİP VAR ZATEN HEM MOTORUN SENİN OLDUĞUNU İSPAT EDEBİLİRMİSİN YÜZDE YÜZDE DIŞARDA 1000 TANE SARI RENKLİ MOTOR VAR

EVET ARKADAŞALR POLİSİN YAKLAŞIMI BU BU KONUŞMAYI BENİM AİLE FERT LERİNİ ÖNÜNDE YAPTI BİZDE HERKEZ ŞOK.

ben çalınan motorumu bulduğumda 45 dk polisi bekledim gelsin diye geldi elimde ruhsat var cross motor olduğu için plaka kuyruk altında duruyordu sökmemişlerdi sadece soba boyasıyla syaha boyamışlar mavi motoru gelen polislere şasi motor nosunu hatta plakayı göstermeme rağmen ama bu siyah senin ki mavi diyordu o yüzden polislere güvenmek büyük hata

biz hatayı orda yaptık ve şunu anladım motorcunun motorcudan başka dostu dert ortağı yok...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

polis bu işin sadece evrak kısmı prosedürü herhangi bir aktvitesi yok bide bu motor çalınma olayları gop sarıgöl ilçesinde çok muhakak tanıyorlar biliyorlar ama el atmıyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

serkan abi eğer motoru görürsen yada duyarsan beni ararmısısn 05434156738

Obs

Hocam dedigi yerlerde serkan hocamin bi takilsaniz veya sizi taniyorsa arkadasiniz dursa stop ettigi yerde 3 5 kisi yapisin baska turlu olmaz sonrasindada polis cagirin polis illa ki biliyor ugrasmiyor onlarinda allah belasini versin

AKŞAM Bİ ABİYLE ÇIKTIK ARABAYLA YAKALAYAMADIK TRAFİĞİN İÇİNE GİRDİ YOKSA VURUCAKTIK ARABAYLA BELLİKİ ÇÖZÜM BU ÜLKEMDE GÜVENLİK EKİPLERİNİN İLGİSİ ÇOK ZAYIF

Polisler uğraşmıyor hırsızlıkla uğraşmak ta istemiyor, geçen mart ayında Kağıthane de kuzenimin r25 i çalındı polis bildiğiniz gibi ilgilenmedi dosya açtı bıraktı, biz duyumunu aldık, görenler oldu motor dolaşıyor diye polise intikal ettirdik biz gereğini yapıyoruz dediler ki yalan günde 2 devriye atmakla bitiremezsin hırsızlık olayını ki şuna inanıyorum böyle büyük şebekeler içeride polis desteği koruması olmadan bu kadar iş yapamazlar, her yerde mobese var, güvenlik kameraları var dükkanlar da tarayarak gitseler zaten bulacaklar.

YA DEDİĞİM GİBİ BU GİBİ DURUMLARDA YARDIMCI OLMAK LAZIM ŞU BİR GERÇEK MOTORUCUNUN MOTORCUDAN BAŞKA DOSTU YOK BENDE SİZİN AKRABANIZLA AYNI DURUMU YAŞIYORUM İNŞH SİZİN GİBİ İLGİLİ ARKADAŞALRLA ÜSTESİNDEN GELİCEM

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

arkadaşalr az önce mahleden arkadaşalardan bilgi geldi yerini tespit ettik polis güçlerine haber verildi harekete geçiliyor şuanda ben uzaktayım ama inşh iyi haberi vericem size

Mersin İl Temsilcisi
İyi haberleri bekliyoruz..
Ben buradan dua ve küfür ile takviye ediyorum...
Hayırlısı...

arkadaşlar az önce motoru görenler oldu bilgi verdiler abim gitmiş motoru görmüş polise haber vermiş polis gelene kadar gitmişler sıkıntılı mahale kalabalıkalrmış girememiş abim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

o çevrede geziyorlar ama o çevrede olan motorsikletli arakdaşlar takip edip durdukları yeri bildirsinler yeter

Obs

Hocam cok acemiler sirf dolasmak icin calmislar o mekanlarda taninmadan dolassaniz tespit edersiniz pulsarin hangi parcasini satacak fazer mi r25 mi bu insallah bulacaksin poliside sıkistit iyice

Arkadaşlar Motorun sahibi BELLİKİ MOTORUNU ALMA TARAFTARI değil,

Yoksa ÇOOOKTAN ALMIŞ OLURDU motoru,,,

Eğer almaya niyeti yoksa SATIŞINI BANA VRSİN BEN ALDIRMASINI BİLİRİM,,,

Yazıktır,,,

ADAM KENDİ MALINI ALAMAZMI YAHU ???

Bugun gelmişler,

Motorun kahveye park ettiğini gördüm, SÖYLEDİM SAHİBİNE,

Markete girdiklerini gördüm SÖYLEDİM SAHİBİNE,,,

Ne Bakmaya Geldiler Nede Almaya,,,

Anlaşılan Zaten gözden çıkartmışlar Motoru,,,

GEÇMİŞ OLSUN,,,

Arkadaşlar Motorun sahibi BELLİKİ MOTORUNU ALMA TARAFTARI değil,

Yoksa ÇOOOKTAN ALMIŞ OLURDU motoru,,,

Eğer almaya niyeti yoksa SATIŞINI BANA VRSİN BEN ALDIRMASINI BİLİRİM,,,

Yazıktır,,,

ADAM KENDİ MALINI ALAMAZMI YAHU ???

Bugun gelmişler,

Motorun kahveye park ettiğini gördüm, SÖYLEDİM SAHİBİNE,

Markete girdiklerini gördüm SÖYLEDİM SAHİBİNE,,,

Ne Bakmaya Geldiler Nede Almaya,,,

Anlaşılan Zaten gözden çıkartmışlar Motoru,,,

GEÇMİŞ OLSUN,,,

Siz insanlık vazifesini yerine getirmişsiniz boşverin gerisini mal sahibi düşünsün

Bulamadık hala geziyoruz o öevrede

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Biz arabayla kovalıyoruz elaman motorla sabit durmadığı için yakalayamıyoruz polislerimiz saplaun en ufak bir devriye destek olmuyorşar motor 2 gündür sarıgöl ve çevresinde geziyor ama yardım eden olmadıüı için yakalayamıyoruz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

Şuan sarıgöl ve çevresinde geziyoruz bize katılmak iateyen buyursun

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

Biz kovalıyoruz senin esnaf değiliz göbekten oturduğumuz yerden sallamıyoruz mağdem o kadar sağlam adamsın insan orda el atar bu motor siİn değil bırakın die boş boş konuşup insanın morelini bozmayın mağdur durumdayız çevremiz tanıdığımız yok aen abilik yapta el at bu işe

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

Biz arabayla kovalıyoruz elaman motorla sabit durmadığı için yakalayamıyoruz polislerimiz saplaun en ufak bir devriye destek olmuyorşar motor 2 gündür sarıgöl ve çevresinde geziyor ama yardım eden olmadıüı için yakalayamıyoruz...

Kenya merkez atasözü derki ; S .. , sabaha'mı bırakırsın .

Yazmayayım yazmamayım dedim buda oldu, gelde çatlama , Serkan bey kardeşim , iyilik yap denize at, balık bilmez ise, Halık bilir..sen zaten yapacağını yapmışsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

Foto çekin , yahut videosunu , o şekilde karakola bildirin/gösterin anlaşılan delil sağlamlığı istiyorlar..

Son düzenleme:

Biz kovalıyoruz senin esnaf değiliz göbekten oturduğumuz yerden sallamıyoruz mağdem o kadar sağlam adamsın insan orda el atar bu motor siİn değil bırakın die boş boş konuşup insanın morelini bozmayın mağdur durumdayız çevremiz tanıdığımız yok aen abilik yapta el at bu işe

serkanADH13 gördüm motor şurada diye aradığında süsleyip püsleyip 155'i aradınmı? Motorum çalındı şurada park halinde şu an dedikten sonra gitmemeleri mümkün değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar