Sarhoşken motora binilmez.. Ama motosiklet.net'e yazılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
bizde Sarhoşa saygı ve hürmet diye bir psikolonci var...dikkatinizi çeker dimi...Sarhoşsa ve saçmalıyorsa aynı formata karşısındakide girer...o frekansta olmaya çalışır...ama bu kankası olursa naz çekme durumudur...başkasının sarhoşluğundan genelde tiksiniriz...

Ne demeye çalışıyon olm..... Direk yaz.... Zaten kafa iyi... :pr::pr::pr:

Berkant abi, biz orduevinde iki arkadaş kalırken her kafayı çekip kopmak istediğimizde açardık bir arabalı oyun ( o zamanlar nfs porsche unleashed vardı) bilgisayarda, çekerdik arabayı manzarılı bir yere, alırdık elimize içkimizi, açarık bir de müzik sanki arabanın içindeymiş gibi hayal ederdik... Sen de öyle yap ne olur, mesela aç motogp'yi falan (tabi varsa) basabildiğin kadar bas...

Bu arada, ben yazdıktan sonra offline oldun, yarın siteye girmeyi lütfen ihmal etme yoksa merak ederiz. İyi geceler...

Son düzenleme:

HRC

presysiteyşında motogp filan oyna geçer, sonra dalar gidersin :p

Bugün pazar ya, nöbette yoksa.. :mrgreen: Doktorum alkol sağlığa zararlıdır.. :p

Günaydın arkadaşlar..

Nefis bir Pazar sabahı. Cin gibi uyandım. Gece neler yapmışız öyle... Cık cık cık..! :pr:

Nadiren alkol kullanıyorum. Dün gece de aylardan sonra ilkti. Biraz kederliydim dün de.. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim. Umarım kimseyi kırmamışımdır. Jet hızıyla her topiğe yazı attığımı hatırlıyorum.

Tabii ki benden bekleyeceğiniz şekilde, alkollü durumda araba ve motor sürmüyorum. Sizden de aynı şeye uymanızı rica ederim.

Hepinizi seviyorum. İyi Pazar'lar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar