Sarhoşken motora binilmez.. Ama motosiklet.net'e yazılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar üstünüze afiyet Jack Daniel's tarafından uçurulmuş durumdayım..

İçimde acayip bir 'motosiklete atlayıp asfaltı yırtmak' arzusu var...

Şimdilik sağa sola mesaj yazmakla kendimi meşgul ediyorum ama biraz sonra aşağı atlayıp kökleyip, muhtemelen dünya değiştireceğim... Beni ban'leyin... Biri beni durdursun canım...!

Yoksa sabaha kadar yazarım.............

Bence uyuma pozisyonu alarak kendini banla aksi takdirde Jack Daniel's in yanına gitmen olasılıklar dahilinde...

yarasın :)

jack Daniel's ile uçmuşsun asfaltı yırtma mesaja devam :cat:

Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar üstünüze afiyet Jack Daniel's tarafından uçurulmuş durumdayım..

İçimde acayip bir 'motosiklete atlayıp asfaltı yırtmak' arzusu var...

Şimdilik sağa sola mesaj yazmakla kendimi meşgul ediyorum ama biraz sonra aşağı atlayıp kökleyip, muhtemelen dünya değiştireceğim... Beni ban'leyin... Biri beni durdursun canım...!

Yoksa sabaha kadar yazarım.............

imzamı okumanı tavsiye ediyorum:cherry::cherry::wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen Motoru bu gece unut.... Buraya yaz..Biz okuruz merak etme.... :cat:

Arkadaşım daha ne istiyorsun. Hiç bir araca binmeye gerek kalmadan uçmayı başarmışsın. Bence senin artık araca binmene gerek kalmamış. Ayrıca uçuşa geçmişsin artık. Semalarda kuş gibi süzülmek varken motorla olsa bile karada gitmek zevki bozar. İyi uçuşlar:cherry:

Yok Yok sen burda kal biyerlere gitme seni kimse banlamaz çünkü onlarda sarhoş ve sızmışlar :D

Sen biraz fuar fotolarına bak ve tatlı tatlı hayal kur sonra zaten sızarsın :D

Rigel üstad senin mesleği insanları iyileştirmek olan birisine yakıştıramadım bu tarz düşünce ve davranışları...bence sen tak bir tane oyun havaları CD'si oyna oyna pilin bitince de yat...:p ya da bir küçük daha bitir ondan sonra zaten gelirsin taklaya merak etme...:mrgreen:

Sanki çok güzel ve itina ile motor sürülebilir gibi geliyor.. Hiçbirşey yapmasam bile beni götürür kızım diye hissediyorum..

Hareketlerin tümü yumuşak, hassas.. Güç sağ el bileğinde.. Biraz ittir sağa, biraz solu ittir, sola...

Çizgiyi koru.. Gitmek istediğin yere bak... Gerisini kızım haleder.

Pürüzsüz ateşlemelerin sesi.. Dakikada 9000 devir.. Biraz çevir.. Hırrr... Kızma kızım...

Karşıdaki farlara takılmasın gözün.. Yolun kenarındaki kedi ölüsüne... Kim ezdi kediyi.. Hayvan ruhlu bir arabasüren mi?

Vites mi değiştirmek istiyorsun kızım?.. Boşver... 12000 iyi devir... Herşey hazır.. Asıllll...!.......

KOPPPP...!

Sanki çok güzel ve itina ile motor sürülebilir gibi geliyor.. Hiçbirşey yapmasam bile beni götürür kızım diye hissediyorum..

Hareketlerin tümü yumuşak, hassas.. Güç sağ el bileğinde.. Biraz ittir sağa, biraz solu ittir, sola...

Çizgiyi koru.. Gitmek istediğin yere bak... Gerisini kızım haleder.

Pürüzsüz ateşlemelerin sesi.. Dakikada 9000 devir.. Biraz çevir.. Hırrr... Kızma kızım...

Karşıdaki farlara takılmasın gözün.. Yolun kenarındaki kedi ölüsüne... Kim ezdi kediyi.. Hayvan ruhlu bir arabasüren mi?

Vites mi değiştirmek istiyorsun kızım?.. Boşver... 12000 iyi devir... Herşey hazır.. Asıllll...!.......

KOPPPP...!

koptu geliyo valla:cyclopsan

Yeri gelmişken bizi de bilgilendirirsen memnun oluruz. Bu uçuş olayında km.de pardon havada mil oluyodu galiba, ne kadar yakıyo. Tabi hangi hızda gittiğin de önemli ama gene de bir bilgi verirsen teknik anlamda hepimiz faydalanırız.:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
iniş takımları sağlam mı?

Bence uyuma pozisyonu alarak kendini banla aksi takdirde Jack Daniel's in yanına gitmen olasılıklar dahilinde...

Pro şimdi uçurur sizi,bulutlara çıkarsınız beraber:p

yarasın :)

jack Daniel's ile uçmuşsun asfaltı yırtma mesaja devam :cat:

Arkadaşım daha ne istiyorsun. Hiç bir araca binmeye gerek kalmadan uçmayı başarmışsın. Bence senin artık araca binmene gerek kalmamış. Ayrıca uçuşa geçmişsin artık. Semalarda kuş gibi süzülmek varken motorla olsa bile karada gitmek zevki bozar. İyi uçuşlar:cherry:

koptu geliyo valla:cyclopsan

Yeri gelmişken bizi de bilgilendirirsen memnun oluruz. Bu uçuş olayında km.de pardon havada mil oluyodu galiba, ne kadar yakıyo. Tabi hangi hızda gittiğin de önemli ama gene de bir bilgi verirsen teknik anlamda hepimiz faydalanırız.:cherry:

İşin ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım....... :farao::farao::farao:

Hocam ne yapıyosun allah aşkına.:pr: :pr:..

Bence sen en güzeli uyumalısın..Ama önce dikkatli bir şekilde
balkona çık..Şöyle bir derin 5-10 nefes al..:wiinkk:

Kendine gelmeye çalış..:silent:

Bu arada benim inanasım gelmiyor...Bu Rigel hoca değil....

Hayır bu başkası beee...Rigel hocanın adıyla girmiş...İnşallah öyledir..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar