Şanslı bir kaza ve sonrası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesaj atan herkese teşekkür ederim. az önce esengül kardeşler'e gittip. Ali Bey sağolsun sinyalimi 20TL'ye onardı, adeta yeni gibi oldu. nasıl yaptığını bende anlamadım doğrusu :)

bana dosya açtırmamamı söyledi. arabadaki hasarı görünce çok şaşırdı ve senin motorda nasıl hasar olmaz çok şaşırtıcı diye ekledi.

sinyali yaptırınca dosya açtırmadım. eksperin benimle iletişime geçip kaza bilgilerini istemesini bekleyeceğim. ama buraya yazıyorum yakıcam karşı tarafı yani adam geldi arkadan vurdu bide bana kusur çıkardı.. ani şerit değiştirme yazmış bide korna bile çalmadı adam..

Ben Şu bıktık artık sizden sözüne taktım.
Birkez daha kanıtlandıkı Okumakla Adam Olunmuyor.

geçmiş olsun . da valla o sinyal le nasıl :D yaptın dikiz aynasının orayı hadi altı . arka lastigin ordakı demır yaptı da. sinyal nasıl yapmıs hala şok tayım :8

Sana çok geçmiş olsun bunla gelsin geçsin :rendeer: o avukat bozuntusunada yuh olsun :pr: boşa dememişler "okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır" diye :farao:

Geçmiş olsun da neden 2 sene önceki konuyu hortlattınız onu anlamadım ben. Adam transalp almış geziyor sıkıntı yok :D

c90

geçmiş olsun
yağmurlu havalarda iki kat dikkat::gazla::

Geçmiş olsun. Ayın 7 sinden beri istirahatteyim mecburen. Bir kaza da ben atlattım. Geçmiş olsun allah beterinden saklasın :rendeer:

geçmiş olsun sende bir şey yok ya motor nasıl olsa yapılır ucuz atlatmışsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Transalple mi kaza yaptın yoksa başka motorla mı?Resimdeki motor cbr125'e benziyo ama anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar