Peki kazanılan haram paralar ile dini vakıflara yapılan yardımların hiç sorgulanmadan kabul edilmesi ? Paranın haram olduğu gerçeğinimi değiştiriyor ? haram paraysa onunla yapılan herşey mi haram ? Yoksa herkes işine geldiği şekilde mi yorumluyor , cami yaptırırsan helal , motor alırsan haram diye. Cevapları okuyunca zihnimde canlandıda..
Azcik kurcala olabilir. Tokatlı değilsin o belli![]()
Çoğu haram olanın azı da haramdır..Arkadaşlar demiş biz ev aldık bişey olmadı..Her yanlışın cezasını allah o an verseydi bu gün 7 milyar insan
olmazdık..Fazla yazmayacam çünkü burda herkes inanmak istediği gibi alıyor..
Milli piyangodan,at yarışından ordan burdan para çıkabilir bunun haram olduğunu bilerek alıp harcarsan sadece büyük günahkar olursun imanına zarar gelmez....
Ama dersenki buda haram mı olurmuş bunu devlet yapıyor hem ben çalmadım etmedim dediğin vakit İMAN gider..Bu kadarını bil yeter..
Peki ben farkında olmadan yaptım söyledim diye düşünürseniz tecdidi iman yapmanız gerekir..Tövbe eder temizlenirsiniz..Tövbe kapısı her zaman açıktır
Dediklerinin çoğuna katılıyorum.
Büyük günahkar lafı saçma olmuş. Ayrıca dediklerinin çoğuna katılmakla beraber samimiyetine inanmıyorum. O kadar hırsızlık ahlaksızlık tartışmasının görüntülerinin tartışıldığı bir konuda, şarlatan, İslamı kendi çıkarları uğruna yerin dibine sokan, cahil bir canlı olan Kadir Mısıroğlu'nun videosunu araya sıkıştırıp o hırsız ahlaksızlara tek kelime etmeden sıvışan sen, burada bülbül gibi şakımışsın. Eğer orada evet arkadaşlar hırsızlık ahlaksızlık bu inanca göre şudur budur veya benzer bir kaç cümle kursaydın evet burada seni samimi bulabilirdim ki samimi değilsin. İslamı kendinden gördüklerine karşı sessiz, seninle alakası olmayana konuşacak şekilde kullanan birisin.
|
||||||||||