Şanlıurfa`dan Selamlar Herkese :)

Öncelikle herkese selamlar kısaca kendimi tanıtayım;
yaşım; 15 :salut:
motorsiklet; henüz yok ama ehliyete kadar dayanabileceğimi sanmıyorum:pale:
12 yaşından beri motorsiklete merakım var ama artık aşka dönüşdü nerdeyse bir heves değil emin oldun 1 ay önce 10 dk mobilet kullandım hayatımdaki ilk motor deneyimimle mobillet ile bile hızım en fazla 20 ama o rüzgar o rüzgar :wiinkk: aşık olmamak eldemi:cherry: paramı biriktirmeye başladım 2 aydır çalışıyorum okul açılıyo diye bırakdım ama 500 tl para biriktirdim ehliyete kadar (2 yıl sonra tabi eğer dayanabilirsem:pl:) 0 motor alacak ve kask alacak kadar param olur inş.:p Neyse herkese merhaba

Allah gönlüne göre versin...
sen işin merkezindesin..benim için yarın iftara en güzelinden acılı bir kebap yaptırıp yermisin???
urfa deyince canım çektide....:p

hoş gelin kardeşim kendi paranı biriktirip kendin alman cok güzel bir d uygu aynısını bende tattım. inş istedigin motoru alırsın. ha bu arada ş.urfa nın neresi bende urfa .c.pınardayım

Hoşgeldin... Genede sn yaşını bekle, o zamana kadar neler değişir bi bilsen. Cebindeki paradan alacağın motosiklete kadar herşey değişir. Güzel bir başlangıç için beklemeni öneririm.

hoş gelin kardeşim kendi paranı biriktirip kendin alman cok güzel bir d uygu aynısını bende tattım. inş istedigin motoru alırsın. ha bu arada ş.urfa nın neresi bende urfa .c.pınardayım

merkezdeyim :) yemeklerimiz süperdir bu arada sametagir abim urfaya gelirsen arkanda bir şehir turu attırsın bizde en güzellerini ısmarlarız :)

hoşgeldin tekirdağdan merhabalar ne kadar uzak olsak da...Allah gönlüne göre verir inşallah kazasız ve emniyetli sürüşlerin olsun:)

Kocaeli İl Temsilcisi
hoş geldin kardeşim , burada çok şey öğreneceğinden ve tecrübeler yaşayıp dostluklar kuracağından hiç şüphen olmasın :)

azmedip bu konuya kilitlenir paranı çar çur edip harcamazsan zamanı geldiğinde en güzel motosikleti alacağından hiç şüphen olmasın:)

sevdalar iyidir ,bir şeyin sevdalısı ilgilisi olmak....

bunun motosiklet oluyor olması başka bir güzellik tadını an ve an çıkarmaya bak ..

ama önce tedbir...

Hoşbulduk :) da ben önceki mesajlarımı niye düzenliyemiyorum yahu:sunny: yaşımı kaldırmak istiyorum vazgeçtim nedeni ise bazı zaman geçirdiğim forumlardada yaşımı verdiiğim için küçük olduğum için yorumlarımda konularımda hep alaycı ve adamdan saymaz tavırlar gösterdiler burdada öyle olur diye düşünüyorrum ondan yaşımı yazmak istemiyorum yani mesajı editlemek istiyorum ama editleme butonu yok nedense yav:sunny:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar