Şanlı Türk Bayraklarımızı Asalım Heryere

HONDA XL bravo BBBR Bravo
bu ülkede olan hiçbirşey tesadüf değildir
bu akşam ATV haberde bundan elli küssur yıl önce gerçekleşen 6-7 eylül olayları
hakkında bir haber vardı Ata nın evine bomba atıldı haberi ve gazetelerin haberleri halkı kışkırtıyor ve azınlıkların evleri iş yerleri yağmalanıyor
İlerleyen zamanlarda yağmayı başlatanların kullandığı baltaların tek tip ve yağma olaylarının ve saldırıların aynı anda başladığı ortaya çıkıyor
(TABİKİ İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN YILLAR GERİDE KALDIKTAN SONRA)

yine eylüldeyiz elli yıl sonra bu olaylar meydana geliyor birden
Peki bu olayların gerçekleşeceğinden Milli istihbaratın haberi yokmu
Emniyetin haberi yokmu bir düşünün

Bu ülkenin 12 Eylül öncesindeki başbakanı Televizyonlara çıktı
"O DÖNEMDE DEDİK YETKİYSE YETKİ ,PARAYSA PARA YASA İSE YASA BU KANI DURDURUN AMA YAPMADILAR" Kimi kasdetdiği gayet açıktı ve bu sözlerin doğruluğunu emekli bir general ortaya koydu
"İHTİLAL OLGURNLAŞSIN DİYE BEKLEDİK"

Birde AB bizi bu duruma soktu sözleri geziniyor ortalıkta yeni yasa Askerin Polisin elini kolunu bağladı deniyor
ARKADAŞLAR ALAKASI YOK YENİ TCK HİÇ AMA HİÇBİR GÜVENLİK KUVVETLERİNİN ELİNİ KOLUNU BAĞLAMAMIŞTIR
Nerden mi biliyorum çünkü hukukçuyum ve bu konuyu özellikle araştırdım eski yasayla yeni yasa arasında el kol bağlayacak bir durum yok
BU BÖYLE BİLİNE

:jocolor: :jocolor: :jocolor: içimden oldurmek ğeliyo.doştum topic için şana 100 lerce :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yanılmıyorsam forum kurallarına karşı geliniyor bu başlık altında. konunun bayrak ya da türkiye ile ilgili olması bir müsamaha yapılması anlamına gelmemeli.

tahriklere kapılmayın, akıllı olun derim ;)

tapıyorum düşüncelerinize

beyin boşluklarında neyin cereyan ettiğini hala bilemiyorum polise taş atıyolar polis karşılık veriyo yaralanan pezevenk yine türk devlet hastanesine kaldırılıyo bizde mi hata

apo iti sanki dağda çatışıyodu sadece komuta ediyoda boktan şartlarda
şimdi ortamı iyileştirildi daha kıyak bi, şekilde sıcak yemek yiyip avukatlarıyla talimatlarını veriyo kimde hata

dağlarda açlıktan geberen bu adamlar çapulcular ne kafayla bir devlete kafa tutarlar şuç bunlarda değl bunları doğuran anayı yakalayıp s.......

Powerbyaydın arkadaşım halk 3000kişi toplanmış,gemliğe destek için toplananlara saldırmış diye birşeyler görmüştüm TV de :sunny: ama gaza gelmemek gerek belki de AB den uzaklaşıyoruz bu gidişle veya birbirimizden :rendeer: :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar