Sanırım Türkiyede tek..

Merhaba

Motosiklet'e gönül vermiş tüm motosikletli kardeşlerimizi..Uşak'ta yeni yapmış olduğumuz ve Türkiyede tek olduğuna inandığımız ve sadece ve sadece motosiklet ile İzmir'den Ankara'ya yada Ankara'dan İzmir'e yolculuk edecek motosikletli kardeşlerimizin kısa bir mola ve dinlenme fırsatı sağlayacak bir klüb tesis yaptık. Mc Anatolian Tigers Uşak Şubesinin yapmış olduğu bu tesiste,tüm motosikletli kardeşlerimizi davet etmekten kıvanç duyar hepinizi bekleriz.

Peki nerde bu yer ? Aşağıdaki haritadan kolaylıkla bulabilirsiniz.

TİCARİ BİR AMAÇLA YAPILMAMIŞTIR....TAMAMEN MOTORCU VE MOTORCULUĞA GÖNÜL VERMİŞLERİN UĞRAK YERİ OLMASI AMAÇLANMAKTADIR..

http://www.motosiklet.net/forum/mot...uda-yapilan-el-yapimi-custom-motorsiklet.html

İÇ MEKAN DAN BİRAKAÇ GÖRÜNTÜ ( Yapım aşamasında iken.. Yaza hazırlık.. yane )

ŞArk köşemiz :

Tarafımca mekandaki duvarlara yapılan Airbrush çalışmalarından...

ANATOLİAN TİGERS MC UŞAK ŞUBESİ

MURAT GÜNDÜZ SERGEANT AT ARMS (Disiplin kurulu sorumlusu Uşak Şubesi )

Evet dostlar uzun çaba ve uğraşlar sonucunda Anatolian Tigers MC Uşak Şubesi olarak yerimizi yapma başarısını gösterdik ; maddi ve manevi desteği olan tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Özellikle altın gibi kalbi olan ve her konuda tüm kardeşlerimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sabahın onundan gecenin ikilerine kadar büyük bir özveri ile çalışan chief KENAN abimize ise ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer Kardeşlerimizin ismini tek tek saymayacağım.

En başta söylediğim gibi herkesin çok büyük bir emeği vardı bu oluşumda kimimiz boyasını yaptık kimimiz fayansları döşedik kimimiz mobilyasını yaptık , kimimiz temizliğini kimimiz harcını kardı duvarları sıvadı inanın herkes çok büyük bir özveri ortaya koydu.

Bunu gerçekleştirmede tek bir amacımız vardı klübümüzün tanıtımını sağlamak , motosiklet sevgisini içinde taşıyan tüm dostlarla tanışabilmek ve kardeşlik duygularını geliştirmek ; hiçbir ticari amacımız yok buradan bir gelir elde etmek gibi bir düşüncemiz yok sadece burasını ayakta tutabilecek kadar bir gelir amaçlıyoruz. Burası kendi ayakları üzerinde kalabilsin yeter.

Çok yakın bir zamanda tamamiyle bitmiş durumunun fotoğraflarını Murat hocamız bu foruma ekler.

tüm dostlara sesleniyoruz. Buraya yolunuz düşerse mutlaka uğrayın tanışalım . gece veya gündüz herhangi bir sorununuz olduğunda saat önem arz etmez bizi arayabilirsiniz.
CEP TEL : 0 533 638 86 87
(Uğraemayı düşünün arkadaşlar bir süre önce haber verirse daha iyi bi karşılaşma yaşarız diye düşünüyorum.)

Selamlarımızla

tüm motorcu dostlara Allah hata kaza vermesin

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun..böyle tesisleri tr de görmek güsel.. ;):)

hayırlı uğurlu olsun
mekana ait birkaç foto eklersen tam süper olacak
umarım yolumuz düşer de bir gün uğrama fırsatı bulabiliriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun,bol motorsikletli müşteriler.

Hayırlı olsun, Motorcular eksik olmasın :) İstanbul Ankara yoluna da inşallah ileride yaparsınız. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun...

ha ARKADAŞLAR... Ticari bir amaç olmadığını belirtmek isterim..... Resimleride en kısa sürede yayınlayacağız..

Son düzenleme:
abi hep flimlerde görürdüm ve imrenirdim. süper bişey bu. bigün motosikletim olunca kesin gelicem. fakat aklıma bişey takıldı ticari amaclı değil derken hangi anlama geliyor. herşey bedavamı orda. ( biralar müesseden):queen::queen:

abi hep flimlerde görürdüm ve imrenirdim. süper bişey bu. bigün motosikletim olunca kesin gelicem. fakat aklıma bişey takıldı ticari amaclı değil derken hangi anlama geliyor. herşey bedavamı orda. ( biralar müesseden):queen::queen:

öyle bişey olduğunu sanmıyorum xD xD :queen::bounce:

hep kamyoncular için mi mola yerleri olcak.biraz bizim de düşünülmemiz lzm.arkdaşım süper bi fikir.hayırlı uğurlu olsun

ama ticari amaclı değilmiş. yani para kazanmak icin değil. yani herşey bonus.:queen::queen::queen:

ama ticari amaclı değilmiş. yani para kazanmak icin değil. yani herşey bonus.:queen::queen::queen:

Arkadaşlar içeceğiniz bir fincan kahve veya çay olur ve bol bol motosiklet muhabeeti... Zaten tesisin içi çok harika oldu.. oturabileceğiniz bir şark köşesi... ,Bar ( İçki yok tabe :) ), arzu ederseniz vede gitar çalma kriziniz gelirsede sahne miz de var..oturur rock çalar bizde dinleriz.. Resimler yakında burda olucak...

ankaraya sık sık gidip geliyorum kesinlikle yolum düşer HAYIRLI UĞURLU OLSUN:cat:

Arkadaşlar içeceğiniz bir fincan kahve veya çay olur ve bol bol motosiklet muhabeeti... Zaten tesisin içi çok harika oldu.. oturabileceğiniz bir şark köşesi... ,Bar ( İçki yok tabe :) ), arzu ederseniz vede gitar çalma kriziniz gelirsede sahne miz de var..oturur rock çalar bizde dinleriz.. Resimler yakında burda olucak...

vayy bee. şimdi gözümde canlandırdım da abi süper yaa. ben orda yatarım valla.

hayırlı olsun.....muhakkak uğrayacağım......ailem ankarada sürekli gidip geliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar