Sanırım bu siteyle artçılıktan pilotluğa geçeceğim herkese Merhaba :)

Öncelikle herkese merhaba.

Adım Burak.
20 yaşındayım.
Mersin'de ikamet ediyorum.
Şuan öğrenci olduğumdan dolayı Kocaeli yaşam alanım :) Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.

Kardeşimle katıldığım bi' motor turundan sonra artçılıktan pilotluğa geçmeye karar verdim.Gerçekçi olursak benim ilk motorumu almam 1 seneyi bulur.Malum dediğim gibi öğrenciyiz ve bu ülkede öğrenciler çok rahat geçinmiyorlar :)
Başlangıç olarak her zaman adından ve şeklinden etkilendiğim 125CBR Repsol istiyorum ondan sonraki hayalim de Honda 600F.

Şimdiden herkese hoşbulduk,herkese iyi forumlar :)

Hoş geldin kardeşim arıyacagın herşey burada motorunu alman dileğiyle ..

Hos geldin.Forumda güzel vakit geçirmeni temenni ederim.Alacagin motosiklet simdiden hayirli olsun :)

hoşgeldiniz rabbim gönlünüze göre verir inşallah :) yollarda görüşmek ümidiyle :)

Moderatör
Buyuk yanlis icindesin, Turk hava kurumunu bir arastir :p
Hosgeldiniz :)

henüz afyon patlamadıgı için;

"Sanırım bu siteyle artçılıktan pilotluğa geçeceğim herkese Merhaba " başlıgını "sanırım bu site açıldıgında pilotluga geçecegim" şeklinde okuyunca "vay beaa artık pilotluk konusunda yeni sitelerde açılmaya başladı. Acaba nasıl bilgiler var" diye bi hevesle girdim. Tabi hevesim kursagımda kaldı :pale::p

Hoşgeldin Burak. Sayende sabah sabah iyi heyecan yaptım:p

Son düzenleme:
henüz afyon patlamadıgı için;

"Sanırım bu siteyle artçılıktan pilotluğa geçeceğim herkese Merhaba " başlıgını "sanırım bu site açıldıgında pilotluga geçecegim" şeklinde okuyunca "vay beaa artık pilotluk konusunda yeni sitelerde açılmaya başladı. Acaba nasıl bilgiler var" diye bi hevesle girdim. Tabi hevesim kursagımda kaldı :pale::p

Hoşgeldin Burak. Sayende sabah sabah iyi heyecan yaptım:p

Olsun en azından gelişim birilerini heyecanlandırdı :) Hoşbulduk herkese

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar